kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Hoşgeldin

Geride bıraktığımız sezonu anımsayalım; çok sevdiği oyuncağı elinden alınmış bir çocuğun mahsunluğunda, boynu bükük yalnızca televizyonların karşısında giderirdik Süper Lig'e olan özlemimizi... Bu beklenti neyseki Göztepe sayesinde fazlaca uzun sürmedi. İzmirli artık "Patronlar Ligi"nden yayılan enfes futbol kokularını ciğerlerinde solumaya başladı, dünkü Bursaspor maçıyla...

Samimi bir itirafta bulunayım; maç öncesi kuşkularım fazlacaydı. Öncelikle şu kadroda yer alabilecek geçen yıldan kalan oyuncu sayısı birkaç taneydi. Ekonomik krizin getirdiği parasal sıkıntılar zaten malum...Bu nedenle kaliteli transfer konusu da hayal gibiydi. Yenilerin takıma uyumu da cabası. Ya o havayı hamama döndüren sıcağa ne demeli?

Sıkıntılar silindi

Hepsi silindi gitti. Gökhan'ın umulmadık ortasını Ersen Martin kafayla gole çeviriverdi. "Eyvah! Uyuyan aslanı uyandıracaklar" diye de içimden geçirmedim değil hani...

Dişlerim tırnaklarımı kemire dursun Tayfun'un pasını Mustafa ceza alanına ortalayınca, Ersen Martin adını tabelaya ikinci kez gol olarak yazdırdı. İzmirliler derin bir oh çekti.

İkinci bölümde de Göztepe orta alanını çok adamla kalabalık tutmayı amaçladı. Savunmada daha fedakâr, çok az hatayla oynama çabasındaydı. Aklıma gelmişken ve yeri geldiği için söylüyorum: Bu Bursaspor ne oynuyor kuzum? Biraz merak ettim de!

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır