kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kohl'den düğün teşekkürü


Kohl, oğlu Peter ile gelini Elif Sözen'in nikah töreni için 'Unutulmaz bir olaydı' ifadesini kullanarak, düğünün organizasyonunu yapan şirkete ve sahibine teşekkür etti
Almanya eski Başbakanı Helmut Kohl, oğlu Peter'in nikah organizasyonundan duyduğu memnuniyeti bir teşekkür mektubuyla dile getirdi. Kohl, düğünün organizasyonunu yapan Perfect Halkla İlişkiler şirketinin bünyesindeki Perfect Days'e gönderdiği mektupta, "Düğün unutulmaz bir olaydı" ifadesini kullandı.

'KUSURSUZU BAŞARDIK'
Başbakan olduğu dönemde, Türk düşmanı olarak tanınan Kohl Türk gelin alınca değişti. Kohl, yolladığı mektupta Türkiye ve Türkler'le ilişkilerinin daha da sıcaklaşacağı mesajını verdi.

Perfect Halkla İlişkiler'in sahibi Hale Demirer Yurdacan, Kohl'ün düğünden memnun kalmasının ve mektup göndermesinin kendisi için önemli olmasının yanı sıra Türkiye'den bu duygularla ayrılmasının da sevindirici olduğunu belirterek, "Amacımız kusursuz organizasyonlar yapmak. Sanıyorum bu düğünde de bunu başardık" dedi.

KOHL: Ustaca bir organizasyondu
Kohl, şirket yöneticisi Hale Demirer Yurdacan'a gönderdiği mektubunda, 'doktor' unvanını kullandı. Kohl mektupta şu ifadelere yer verdi:

"Böyle bir toplantının Türkiye, İngiltere ve Almanya gibi üç ülkeyi kapsayan organizasyonu, sizin ve firmanızın zaman zaman çok zor şartlar altında ustalıkla üstesinden geldiği büyük bir meydan okumayı yansıtmaktadır. Hepimiz için, hem müzisyenlerin seçimiyle görkemli içeriğine önemli katkılarda bulunduğunuz kilisedeki tören, hem de Çırağan Sarayı'ndaki düğün unutulmaz bir olay oldu."

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır