kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sapık tesisatçı dehşeti


Zeytinburnu'ndaki bir apartmanın su ve tesisat bakımını yapan Nurullah Ayaz, olaydan sonra aynı apartmanda oturan 19 yaşındaki Deniz Yılmaz'ın evine gitti.
Saat 11.00 sıralarında eve gelen 28 yaşındaki Nurullah Ayaz, genç kızı evinden çıkartarak bodrum katına indirdi. Bu yıl üniversite sınavlarına giren ve kazanan kıza tecavüz eden Ayaz, yanında getirdiği demir çubukla kafasına vurarak bayılttı. Genç kızın iç çamaşırlarını da yanına alarak olay yerinden kaçan Ayaz, olaydan 12 saat sonra Zeytinburnu Polis Karakolu'na gitti birini öldürdüğünü söyleyip teslim oldu.

YAŞADIĞINA İNANAMADI
Ayaz'I da yanına alan polis olay yerine giderek inceleme yaptı ve sapık tesisatçının tarif ettiği binanın bodrum katında, kanlar içinde yatan Deniz Yılmaz'ı buldu. Ancak kız ölmemişti ve hemen İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra polisleri, genç kızın iç çamaşırlarını sakladığı yere götüren Ayaz, tekrar karakola götürüldü. Sağlık durumu ağır olan genç kızın ailesinin Bulgaristan'daki akrabalarının yanında oldukları öğrenilirken, tesisatçı Ayaz'ın uzun zamandır aynı mahallede çalıştığı bildirildi.

Mutlu BOZDAĞ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır