kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

'Kalıcı olmak için çizgimi aştım'


Güzellik kraliçesi seçildikten sonra adı Kadir İnanır'la aşk dedikodularına karışan Ayşe Hatun Önal, son günlerde Kaya Çilingiroğlu ile aynı uçakta yer almasıyla gündeme geldi. Önal, ilişkileri ve çıkacak kasetiyle ilgili sorularınızı yanıtladı
* İlk çıktığınız yıllarda birçok kişi sizi ve Duygu Dikmenoğlu'nu örnek gösteriyordu. Ama daha sonra siz dergiye ilk ve son olmak üzere mayolu fotoğraflar verdiniz. Tamam, bu fotoğraflar ilkti ama son olmadı. Niye kalitenizi koruyamadınız? (Oğulcan Türe)

Bu bir kalitesizlik değil. Zirveye tırmanmaya başladığınızda sizinle uğraşmaya başlıyorlar. Ben asla çıplak fotoğraflar vermedim. Ben Aslan burcuyum her zaman zirvede olmak isterim ama basın anlamında ödemek zorunda olduğum bedeller var. Bunlar çok ağır bedeller de değil. Kimler neler yaptı ve hepsi unutuldu. Bu çıkış yapmamın sebebi. İnsanlar beni örnek göstermesine rağmen örnek gösterilmeyen bazı insanlar benden daha çok para kazanıyordu. Ben de bu sefer ister istemez kalıcı olmak adına çizgimin dışına çıktım. Ama bu mesleği yapan birçok arkadaşımın arasında 10 yıl sonra kalıcı olan ben olacağım.

* "Hatun" ismi takma isim mi? Güzelliğinizi nasıl koruyorsunuz? (Hatip Saraylı)

Benden yaşça küçük manken arkadaşlarıma bakıyorum selülitleri var, kilo alıyorlar, karın göbek birbirine karışmış. Saygımdan dolayı kendime bakıyorum. Göbeği sarkmış koca popolu bir insan olmak asla istemiyorum. Ben çok fazla spor yapmama rağmen, kollarım ve göbek kısmım kaslı. Proteinle karbonhidratı karıştırmamaya dikkat ediyorum, ölüm rejimi filan yaptığım yok. Hatun ismine gelince takma değil, kendi ismim.

* Kaya Çilingiroğlu'yla "Nice kaçamağı" gerçek miydi? (Melike Birgölge)

Sadece aynı uçakta olduğumuzun belgeleri var. O uçakta 150-200 kişi vardı. Aynı uçakta olmak delilse oradaki herkesle birlikte olmuş olabilirim değil mi? Bunlar aldatmaca.

* Kasetiniz ne zaman çıkıyor? (Uğur Suna)

İddialı bir kaset yapmak istiyorum. Nerdeyse günde 20 beste dinliyorum fakat hepsini seçmiyorum. Bir kriz daha patlamazsa yılbaşında çıkacak. Pop tarzında olacak.

* Yeni bir albüm çıkaracaksınız. Mankenliği bırakacağınız söyleniyor. Peki siz iki işi bir arada yürütemez misiniz? (Metin Şimşek)

Ben modellikte yapabileceklerimin en iyisini yaptığıma inanıyorum. Çünkü hiçbir zaman mankenliğe ısınamadım. Tüm vaktimi müziğe ayırmam gerekiyor. Bu şekilde yapmazsam, ciddi anlamda müzik yapan insanlara saygısızlık yapmış olurum. Popülerliğim ve sesim sayesinde bir yerlere geleceğime inanıyorum. Bir yıldır şan dersleri alıyorum. "Kötü bir kaset yapmış" denilmesini hazmedemem.

* Eğitim düzeyiniz nedir? Günümüzde mankenler neden her yerde ve her ilişkide boy göstermek zorunda? (Aysel Şişman)

Maalesef Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Halkla İlişkiler bölümünü yarım bıraktım. Okurken üretmek hırsım vardı, para kazanmak değil. Çünkü hâlâ babamdan para alıyorum ve bundan da zevk duyuyorum. Mankenlik mesleği kısa ömürlü olduğu için basın çok uğraşıyor. Her ilişkide mankenlerin olduğu zannediliyor ama öyle değil.

SORDUNUZ CEVAPLADI Ayşe Hatun Önal

İlişkilerim kısa değil iki ay sürdü
* Önce Kadir İnanır sonra da Kaya Çilingiroğlu ile adınız aşk dedikodularına karıştı. Bunlar da bir anda gündeme oturmanızı sağladı. Bundan sonra hedefinizde kimler var? (Selvin İyigün)

Ricky Martin. Onun da gay olduğu söyleniyor ama. Kadir Bey'le bir birlikteliğim olmadığını Kadir Bey de açıkladı. O sıralar basının malzemeye ihtiyacı vardı o nedenle çok fazla bu konunun üstüne gidildi. Diğer olayda bir insanla aynı uçakta olmam çok farklı yönlere çekildi. Çok üzüldüm ama yapabileceğim bir şey yok ben herkesle aynı uçakta yolculuk yapabilirim.

* Manken olduğunuzdan beri bir çok aşk yaşadınız. Neden bunlar çok kısa sürdü? (Metin Şimşek)

Birçok aşk yaşamadım sadece iki tane aşkım oldu. Onları da inkar etmedim ama ilişkilerimi de basının gözü önünde yaşamadım. Benim özel hayatım birtakım insanların ki gibi herkesin girip fotoğraf çekebilceği bir hayat değil. Onun dışında yanımdaki gay arkadaşlarımla bile yeri geldi sevgili diye yazıldım. Kimse inanmıyor. O nedenle çok dert etmiyorum. Ayrıca kısa süreli denilen ilişkilerim de biri iki ay diğeri de beş ay sürdü.

Aysun ÖZ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır