kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Gol sorunu kalmayacak
F.Bahçe Teknik Direktörü Denizli, Almanya'da oynanan iki hazırlık maçında gol yollarında sıkıntılar yaşadıklarını kabul ederken, "Ancak bu sıkıntıları en aza indirmek ve düzeltmek biz teknik heyetin vazifesidir. Bunun için çalışıyoruz. Oktay'ın transferi de gol sorununun çözülmesine yardımcı olacak. İki gündür kendisiyle yakından ilgileniyorum. Gözlemlediğim kadarıyla istediğimiz seviyeye gelmesi fazla zaman almayacak" diye konuştu.

12 numara taraftara
Beşiktaş yönetimi, Avrupa'da bir çok takımın uyguladığı, Türkiye'de de F.Bahçe'nin gündemine aldığı 12 numaralı formayı taraftara verme çalışmalarını gündemine aldı. 'Taraftar 12. adamdır' esprisinden hareket eden siyah-beyazlı yönetim, 12 numarayı hiçbir futbolcuya vermeyecek. Bu forma taraftarlara verilmek üzere boş bırakılacak. 12 numaralı forma pazarlama standlarında satılacak ve Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmalarda takımlarını bu formalarla destekleyecek.

Toshack Fulya'da
Hazırlık maçında 29 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İspanya'nın Real Sociedad takımı, Fulya'da ilk çalışmasını yaptı. Real Sociedad'ın teknik direktörlüğünü yapan Beşiktaş'ın eski teknik patronu Toshack, antrenman öncesi tesislerde eski öğrencileri ile hasret giderdi. Galli teknik adam, Tayfur, Fevzi, Nihat, Tunç ve Yasin ile sohbet etti. Nihat'a "Çok kuvvetlisin" diyen Toshack'ın, saçlarını kazıtan Tunç'un da kafasına vurması gülüşmelere neden oldu.

İmparator'un vedası
Bayern Münih Başkanı ve futbolun eski yıldızlarından Franz Beckenbauer, kulübünün bir sermaye şirketine dönüştürülmesinden şikayetçi olduğunu belirterek, görevi bırakacağını söyledi. Beckenbauer, "Bayern Münih şampiyon olsa bile kulübün başında olmayacağım. Çünkü benim bu şartlarda önemim kalmadı" diye konuştu

Blackwell Oyak'ta
Basketbolda 1. Lig'in yeni takımı Oyak Renault, Beşiktaş'ın eski ABD'li oyuncusu James Blackwell ile 1 yıllığına anlaştı. Daha önce Güray Kanan ve 2.14'lük Barış Görmez ile anlaşan Oyak'ın faksla imza attırdığı Blackwell, birkaç hafta içinde Bursa'ya gelerek yeni takımıyla çalışmalara katılacak

Meksika'nın rakibi Kolombiya oldu
Copa Amerika'da Honduras'ı 2-0 yenen evsahibi Kolombiya ikinci finalist oldu. Kolombiya'nın gollerini, 6. dakikada Bedoya ve 63. dakikada Aristizabal kaydetti. Final pazartesi günü oynanacak.

Frank De Boer'in cezası indirildi
Doping yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından bir yıl cezaya çarptırılan Ronald de Boer'in beş aya indirildi. UEFA Tahkim Komitesi yaptığı toplantı sonucunda Barcelona'nın Celta Vigo ile oynadığı UEFA Kupası maçında yapılan kontrolde kanında nandrolone maddesine rastlanan Hollandalı futbolcunun cezasının 31 Ağustos'ta sona ermesine karar verdi.

Hakan Şükür bir kaçırdı, bir attırdı
İnter ikinci hazırlık maçında üçüncü lig takımlarından Sondrio'yu 8-0 mağlup ederken, ikinci yarıda forma giyen Hakan Şükür penaltı kaçırdı. Türk oyunculardan sadece Emre'nin ilk 11'da başladığı mücadelenin ikinci yarısında Okan ve Hakan girdi. Hakan Şükür bir penaltı atışını kaçırdı.

Eşref'e azar
Dün SABAH'ta çıkan Eşref Apak'ın alkol problemiyle ilgili habere ilginç tepkiler geldi. Apak, "Ben alkolik miyim. Bu yalan" derken kamptan ayrılmasıyla ilgili pek de inandırıcı olmayan açıklamalar yaptı. Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Yurdadön ise Apak'ın yaptıklarının yanlış olduğunu vurgulayarak, "Eşref henüz çocuk ve cahil. Kendisini bir sporcunun nasıl davranması gerektiğini anlattım. Mindov çok disiplinli bir antrenör ve Eşref buna uyum sağlamakta zorluk çekiyor" dedi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır