kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay'ın burcunuza yaptığı etkileşimler bugün paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir, kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Akrep'teki Ay'ın Uranüs'le gerilimli açısı, birebir ilişkilerinizde sinirli davranabileceğinize dikkat çekiyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün rutin işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerinde negatif etki yaratmaması için huzurlu ortamları tecih edin.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Toplumsal konuların ön planda olabileceği bugün eğlenceye her zamankinden daha fazla ilgi göstermeniz mümkün. Akrep'teki Ay'ın burcunuzdaki Merkür'le rahat etkileşimi, aşk yaşantınızda iletişimin önemini açıklıyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Evinizle ilgili konular gündeminizde geniş yer tutacak. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda biraz zorlu bir zamandasınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Çevresel ilişkilerinizde iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Dostlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizden ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Ay'ın olumlu etkileri aşkta şansınızı açıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçamanız mümkün. Bunun yanı sıra hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor. Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz yüksek.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ay'ın konumu girişimci yönünüzü güçlendirirken yapmak istediğiniz her iş için enerji sağlıyor. Fakat özellikle işbirlikleri konusunda alacağınız kararları uzun vadeli düşünmeniz sizin için yararlı olacaktır.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bilinçaltınızın aktif olacağı bugün, yaratıcı çalışmalarınız için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Fikirleriniz çalışmalarınız için iyi bir zemin oluşturabileceğinden araştırmaya ağırlık vermelisiniz. Planlama konularından zevk alabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Fiziksel bakımdan formda oluşunuz kendinize olan güveninizi artırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açıksınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ın Uranüs'e yaptığı sert etkileşim, özel yaşamınızdaki sorunları işinize yansıtabileceğinizi belirtiyor. Yine de mesleki konularda titizlikle hareket etmeniz, otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İletişiminizin yoğun olabileceği bugün sürpriz ziyaretlere açıksınız. Yabancı kültürlere ve felsefi tartışmalara ilgi duyabileceğiniz görülüyor. İnançlarınız doğrultusunda çalışmak hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır