kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İlk kez denizi gördüler

20 yıl önce memleketlerinden göç edip Maltepe'nin Başıbüyük semtine yerleşen 20 kadın ve çocukları, belediyenin tahsis ettiği otobüse binip Boğaz kıyısına inince, hayret içinde kaldı

Huzur Operasyonları hız kesmeden sürecek

Vali kadrosuyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne vekaleten atanan Hasan Özdemir, Aktüel Dergisi'yle yaptığı söyleşide, "Huzur Operasyonları"nı halkın güvenliği, kentin asayişi için gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, uygulamayı kesintisiz olarak sürdüreceklerini söyledi.

'Nurcanım'la sünnet şöleni

Kartal Yardım Sevenler Derneği ve Şişli Lions Kulübü tarafından Kemal Özkan Sünnet Sarayı'nda düzenlenen şölende 50 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Eminönü Belediyesi otoparkları geri aldı

İhalede usulsüzlüğe adı karışan ÇEL-TUR adlı şirket tarafından 2 yıldır işletilen 44 otopark, Eminönü Belediyesi tarafından geri alındı.

Avcılar ve Beyazıt'ta elektrik kesintisi var

Trafolardaki bakım çalışmaları nedeniyle Avcılar'da, 29 Temmuz günü, 05.00-15.00 saatleri arasında Mermerciler, Bakırcılar Sanayi Sitesi, Birlik Sanayi Sitesi, Büyükkale Yapı Konutları, Ambarlı Tesisler Yolu ve Saadetdere Mahallesi'ne, 30 Temmuz'da ise 08.00-20.00 saatlerinde Fatih Sarıgüzel Caddesi Seyfullah Efendi Sokak, Kızanlık, Çifte Kumrular, Pazaryeri, Hacı Salih, Muhtar Hüsnü ve Vatanperver sokaklar ile, Halıcılar ve Balipaşa caddelerine elektrik verilemeyecek.

Anayollara elektronik yolcu bilgi panosu

Şehir giriş ve çıkışlarına, otoyol gişelerine ve köprü yaklaşımlarına yerleştirilecek elektronik yolcu bilgilendirme panoları sayesinde İstanbullular trafikte meydana gelen değişiklikleri ve kazaları anında öğrenebilecek.

Yerebatan'daki konserler iptal oldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı duyurulan "Yerebatan Yaz Konserleri" restorasyon çalışmaları nedeniyle iptal edildi.

İstanbullular uyarıyor

Şişli: Bariyer istiyoruz


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır