kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ali ortada kaldı


Kartal'a yeşil ışık yakan Ali Eren için menajer Sinan Engin ağır konuştu: "Gelecek, PAF takımla idmana çıkacak. O tozu yutacak. Aslında izinsiz Cenova'ya gittiği için ona ceza vermeliyiz."

Engin'e haber yolladı
İtalyan kulübü Cenova'nın dizindeki sakatlığı öne sürerek transferinden vazgeçtiği Ali Eren, Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı ama beklediği yanıtı alamadı. Yönetimin daha önce yaptığı "Daum'dan özür dilersen seni affedebiliriz" teklifini reddeden 26 yaşındaki futbolcu, dün aracılar vasıtasıyla menajer Sinan Engin'le bağlantı kurdu. Aracıların yaptığı "Ali Eren hatasını anladı. Cebinde kuruş kalmadı. Onu affedin, hem Beşiktaş, hem Türk futbolu kazançlı çıksın" ricalarına Engin sert tepki gösterdi

PAF'ta toz yutacak
Engin, SABAH'a şu açıklamayı yaptı: "Ali Eren'le konuşmaktan dilimde tüy bitti. Kendisi Beşiktaş'ı istemediğini söyledi. Dönmek istiyorsak gelip karşıma oturacak. Ben onların gittiği yoldan geliyorum. Futbolculuğumda böyle şeyler çok yaşadım. Şimdi gelecek, PAF takımla birlikte idmanlara çıkacak. O sahanın tozunu yutacak. Düzelme görürsem af konusunu yönetime götürürüm. Ama şu aşamada o da zor gözüküyor. Çünkü bizden izinsiz Cenova'ya gitti, onun için bile para cezası kesmeliyiz."

Ali Eren ise kendisini transfer etmekten vazgeçen Cenova için ilginç ithamlarda bulundu: "Geçen sezon Beşiktaş'ta 23 maçta oynadım. Sakat adam bu kadar maçı çıkarır mı? Cenova Kulübü, sağlık kontrolunda dizimdeki ameliyat izini görüp bana 'Tedavi olman gerekiyor' dedi. Ben de buna ihtiyacım olmadığını söyledim. Israr ettiler, 'Bizimle antrenmanlara çık, durumuna bakalım' dediler. Ben de denenecek futbolcu olmadığımı söyleyip anlaşmanın bozulmasını istedim ve Türkiye'ye geldim."

Cenova Teknik Direktörü Scoglio'nun kendisini çok istediğini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Hatta benim için başkanla bile tartıştı. Ama sonuçta bu iş bitti. Kısmet değilmiş. Kimseye kırgın değilim. Doktorlar, ameliyat izlerini sorun yaptılar, kulüp yönetimi de riske girmek istemedi. Aramızdaki anlaşmada verdikleri taahhütleri de yerine getirmediler ve bana İstanbul'a dönmekten başka seçenek bırakmadılar" dedi. Ali'ye talip olan Kocaeli, D.Bakır ve Göztepe'nin de bu oyuncudan vazgeçtikleri öğrenildi.

Vahap HACIOĞLU


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır