kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Bakan Türk, Sema Pişkinsüt'e yanıt verdi
Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Aydın Milletvekili Sema Pişkinsüt'ün eleştirileri üzerine, işkenceyle mücadelenin sadece bir takım iddiaları ortaya atmak ve "şov yapmakla" değil, iddialarla ilgili adli makamlara yardımcı olmakla gerçekleşebileceğini söyledi.

Savcılarla takışan ANAP'lı Kemaloğlu'na takipsizlik kararı
Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Bekir Selçuk, DGM Savcısı Talat Şalk için "O savcıyı bir gün alnından vururlar" diyen ANAP milletvekili Erkan Kemaloğlu için takipsizlik kararı verdi. Erkan Kemaloğlu, Savcı Şalk'la ilgili sözlerini ANAP'ın 15 Mayıs 2001 tarihli basına kapalı grup toplantısında söylemişti.

Bayrampaşa Cezaevi'nde yine silahlar konuştu
Bayrampaşa Cezaevi'nde 'hırsızlık'tan tutuklu Şahin Tulpar, dün sabah D-5 koğuşunun çatısından B-13 koğuşuna doğru ateş ederek koşmaya başladı. Bu sırada diğer taraftan da Tulpar'a ateş edildi. Jandarmanın hava ateşiyle çatışma önlendi. Bir tutuklunun yaralandığı olayı uyuşturucu mafyasının çıkarttığı öne sürüldü.

Eymür: Abuzer Uğurlu SSCB tarafından baş ajan olarak kullanıldı
Eski MİT'çi Mehmet Eymür, açtığı atin.org adlı sitede, Abuzer Uğurlu'nun MİT için çalıştığını ileri sürdü. Eymür, 1974-1979 yıllarında MİT tarafından görevlendirildiğini söylediği Uğurlu için bir dönem, SSCB ve Bulgaristan tarafından Türkiye'de bir "baş ajan" olarak kullanıldığı iddiasında bulundu.

Çiller: Türkiye krizkolik ve revizyonkolik oldu
DYP Genel Başkanı Tansu Çiller İstanbul'da TİM-SE Sendikası Genel Merekezi'ni ziyareti sırasında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş tarafından önceki gün açıklanan kararları değerlendirdi. Çiller, "Türkiye krizkolik oldu. Şimdi de revizyonkolik oldu. Bu kaçıncı revizyon" açıklaması yaptı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır