kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Erbakan: Yenilikçiler bizim arkadaşımızdır


Yasaklı lider Erbakan, Cuma namazı çıkışı Yenilikçileri kastederek "Onlar hakkında ne iyi şeyler ne de kötü şeyler söylerim" açıklaması yaptı
Kapatılan Refah Partisi'nin yasaklı lideri Necmettin Erbakan, bu hükümetten bir çıkış yolu görmediğini söyledi. Necmettin Erbakan, yenilikçi hareketi değerlendirirken, "Onlar bizim arkadaşlarımız. Onlar hakkında ne iyi, ne de kötü şeyler söyleyebiliriz." dedi.

Erbakan, Saadet Partisi'nin tüm olumsuzluklar ve engellemeler içinde oluşturulduğunu belirterek, "Parti bir haftada 81 ilde örgütlenmiştir" dedi. Erbakan, partiden istifalarla ilgili bir soruya ise, "Bunlar boş sözler" değerlendirmesinde bulundu. Tatilini geçirdiği Edremit'in Altınoluk Beldesi'ndeki evinden cuma namazını kılmak için Ayvalıburun Camii'ne giden Erbakan çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erbakan, "Olumsuzluklar ve engellemeler içerisinde Saadet Partisi oluşmuştur. Hızla da büyümektedir. 1 hafta içerisinde 81 ilde örgütlenmiştir." dedi. Tayyip Erdoğan'ın siyasi çalışmalarını nasıl için ne düşünüyorsunuz?"şeklindeki bir soruya ise Erbakan, "Kutan'ın geçtiğimiz günlerde söylediği gibi 'Onlar bizim arkadaşımız. Onlar hakkında Ne iyi ne de kötü şeyler söyleyebiliriz' tavsiyesine biz de katılıyoruz" şeklinde görüşünü açıkladı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır