kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ecevit'e rapor verdi


DSP Kongresi'nde Ecevit'e karşı genel başkan adayı olan Sema Pişkinsüt, liderini OR-AN'da ziyaret etti. Pişkinsüt, Ecevit'e 14 sayfalık bir rapor verdi
DSP'nin son kongresinde Başbakan Bülent Ecevit'e karşı Genel Başkan adayı olan Aydın Milletvekili Sema Pişkinsüt, dün Ecevit çiftinin konuğu oldu. Başbakan Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit'in, DSP milletvekilleri ile gruplar halinde yaptığı sohbet toplantıları dün de sürdürdü. Dünkü toplantıda davetli milletvekilleri arasında Sema Pişkinsüt de yer aldı. Ecevitler'in Or-an Sitesi'ndeki çalışma ofisinde 1 saat 15 dakika süren görüşmede, milletvekilleri seçim bölgelerindeki sıkıntıları ve son durumu aktardılar.

Ecevit'le yaptığı toplantıdan sonra bir açıklama yapan Sema Pişkinsüt, milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen sade bir toplantının yapıldığını, seçim bölgesi Aydın ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğunu ve Başbakan'a 14 sayfalık bir rapor sunduğunu belirtti. Pişkinsüt, Başbakan'dan makul bir süre içinde cevap beklediğini belirtti. Görüşmede "Aranızda buzlar eridi mi?" sorusuna, Pişkinsüt şu cevabı verdi:

"BUZ TABİRİ YANLIŞ"
"Demokratik olarak yapılan çalışmalarda, demokratik olarak aday olmalarda, buz diye tabir etmek istemiyorum. Ancak tabii siyasi yönde başka açılardaki farklılıkları ortaya koymak durumundayız. Bu 14 sayfalık metinde, hem yönetsel anlamda, hem parti işleyişi anlamında, hem parti içi demokrasi ve kurumların işletilmesi anlamında nelerin yapılabileceğini anlattım. Bizler farklılığı ortaya koymak durumundayız. Önümüzdeki günlerde bu konuda değişik değerlendirmeleri her zaman için sunacağız. "

SEMA HANIM YALNIZ GELDİ
Ecevit'lerin Ankara Or-an'daki çalışma ofisine gelen Aydın Milletvekili Sema Pişkinsüt, eşleriyle birlikte görüşmeye gelen diğer milletvekillerinin aksine toplantıya yalnız katıldı. Ecevit çifti, görüşmede vekil konuklarına limonata ve kuru pasta ikram ettiler.

Erhan SEVEN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır