kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Gülben Ergen yüksekten uçuyor


Dergisinin ilk sayısı kapışılan güzel sanatçı bu mutluluğun tadını çıkarıyor. Gülben'in başarısının sırrı, yaptığı her işe büyük bir heyecanla sarılmasında
Podyumlarda salına salına yürürken sinemacıların dikkatini çeken Gülben Ergen, 'Marziye' ile yakaladığı çıkışını sürdürüyor. Başrollerini Kenan Işık ile paylaştığı 'Dadı' ile yelkenlerini iyice şişiren Gülben, şimdi de 'Gülbence' ile medya dünyasında başarıdan başarıya koşuyor. Dergisinin ilk sayısı adeta kapışılan sanatçı, "Bilmediğim ama öğrenmek için çok çaba sarfettiğim bambaşka bir dünya" dediği yazılı basının kendisine kamera önünde, ya da arkasında olmakla aynı duyguyu yaşattığını söylüyor.

HERGÜN BİNLERCE MEKTUP ALIYOR
Sevenlerine yazarak ulaşmanın o doyumsuz tadını yaşadığını anlatan Gülben Ergen, "Her gün binlerce mektup, binlerce e-mail alıyorum. Hayranlarımla birebir haberleşmek, onların dergide neyi okumak, neyi görmek istediklerini kendi ağzlarından öğrenmek, dahası onlara cevap vermek çok keyifli" diyor. Dergisini ve dergiciliği çok sevdiğini üstüne basa basa vurgulayan sanatçı "Sanatsal faaliyetlerimin hepsinden 3'er 5'er saat kısıp haftanın üç günü gazeteye geliyorum. Ekip arkadaşlarımla toplantılar yapıp, kendimi onlara anlatıyorum. Ve onlardan derginin isminin, içeriğiyle de 'Gülbence' olmasını istiyorum" derken bir anlamda başarısının sırlarını da anlatıyor.

Okuyucularının kendisinden en çok kendisini; annesini, babasını, abisini, çocukluğunu, öğretmenlerini anlatmasını istediğini ifade eden Ergen, hedef kitlesinin asla sanatçılar olmadığını belirtiyor. Halk için dergi yaptığını dile getiren Gülben Ergen, dergisinin önümüzdeki sayılarında ilginç sürprizlerle sevenlerinin karşısına çıkacağını müjdeliyor.

"DERGİM HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR"
Yeni sayılar için ev hanımları ve öğrenciler için çok neşeli röportajlar yaptığını söyleyen sanatçı, püf noktaları, güzellik sırları, çeeşitli diyet reçetelerinin dergisinin vazgeçilmez köşeleri olacağını belirtiyor. 3 Ağustos'da Bodrum Günay'da sahne alacak olan Gülben Ergen 25 Ağustos'ta doğum gününü 'Dadı'nın setinde kutlayacak. Eylül ayında başrollerini Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile paylaşacağı "Lorkestra" adlı film için Urfa'ya gidecek olan sanatçı, "Hayranlarım sakın ola dergimi ihmal edeceğimi zannetmesin. Çünkü, iş için gittiğim her ilden onlara en güzel röportajları birlikte getireceğim" diyor.

"Şimdilik susuyorum"
Gülben Ergen, "Okuyucularımın benden bir isteği var. O da medyada bana laf atan sanatçı arkadaşlarıma cevap vermemem. Buna ne kadar katlanabilirim, bilmiyorum. Ancak, onların isteğini yerine getirmek için şimdilik susuyorum" diyor.

Ali ÖZTÜRK


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır