kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hayat'ı bitiren dram


Hayat'ın ölümünün ardından fuhuş batağı çıktı. Genç kadının beraber yaşadığı dostu 'Tartıştık. Bıktım bu hayattan deyip balkondan atladı' dedi
Adana'da yaşadığı apartmanın 6'ncı katından demir korkuluklar üzerine düşerek feci şekilde yaşamını yitiren 25 yaşındaki Hayat Balıkçıoğlu'nun ölümündeki sır perdesi aralanmaya başladı.

Polis, genç kadının sevgilisi Mahmut Şen'i gözaltına alırken, apartmandan kaçan 2'nci kişinin yakalanması için operasyonlar yapıyor. Hayat Balıkçıoğlu'yla Mahfesığmaz Mahallesi 85 Sokak Uğur Özgen Apartmanı'daki evde birlikte yaşadığı belirlenen Mahmut Şen, polisteki ilk ifadesinde Hayat'la bir süredir beraber olduklarını belirterek, "Olay günü uzun uzun konuşmuştuk. Ben Hayat'ı kendime eş yapmak istiyordum. Ancak kendisi hayat kadını olarak çalışmak istiyordu. Bir süre tartıştık. Bu sırada 'Bıktım bu hayattan, yeter artık' diyerek balkona koştu ve birdenbire kendisini boşluğa attı. Olay yerinde ben ve Hayat dışında kimse yoktu. Korkup olaydan sonra hemen kaçtım" diye konuştu.

CİNAYET ŞÜPHESİ
Dairede inceleme yapan detektifler, mutfağın balkona açılan kapı camının kırık olduğunu tespit etti. Evde bulunan kanlı kağıt mendiller ve parmak izleri de incelemeye alındı. Polis, Hayat Balıkçıoğlu'nun kendisine ev açan Mahmut Şen tarafından fuhuşa sürüklenmiş olabileceği ihtimalini de dikkate alarak soruşturmayı sürdürüyor. Şen'in bankamatik dolandırıcılığından arandığını belirledi. Bu arada, apartmanda oturanlar 3 ay önce tutulan daireye sık sık erkeklerin girdiğini de belirttiler.

Nazan ERDEM


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır