kapat
28.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ne var ne yok


Kapıdan soğutmalı
Arçelik, kapıdan soğutma sistemine sahip yeni No-Frost buzdolabı serisini tüketicilerin beğenisine sundu. Yeni buzdolabı, rafları da dahil olmak üzere tüm iç hacmini eşit ve hızlı soğutuyor. Ürünün Temmuz ayı fiyatları 1 milyar 368 milyon lira.

Kaliteli ve ucuz
Makyaj deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Flormar'ın yaz koleksiyonu çok renkli... Dudak parlatıcısına bir göz atın. Lip Pulp adlı ürün dudaklara parlak, ıslak ve dolgun bir görünüm veriyor.

Altı ay taksit
YKM, birbirinden prestijli markaların yaz sezonu ürünlerini büyük indirimlerle ve altı ay taksitle satıyor. Bir ailenin tüm ihtiyacını karşılayacak ürünleri bünyesinde barındıran YKM'de, tüketiciler, alışveriş için fazla yorulmayacak.

İngiliz indirimi
Ünlü ve klasik İngiliz markası Marks& Spencer indirime girdi. Bayan giyimden erkek giyime, çocuk giyimden iç giyime ve ev eşyasına kadar her şey cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. İç çamaşırı koleksiyonunda yok yok. Büyük göğüslüler için, büyük basenliler için, askısız elbiselerle giymek için her türlü sutyen var. Kalitesinden ödün vermeyen Marks&Spencer "Bir al, bir ömür giy" felsefesini benimseyenlere hitap ediyor. Merserizelere, sandaletlere ve spor pantolonlara ilgi gösterin.

Şeffaf güzellik
Güzelliğe, su şeffaflığı ve saflığında büyüleyici bir ışıltı getirmeyi hedefleyen Komili, cilt bakımında devrim yaratacak yepyeni bir ürünü tüketicilerin beğenisine sundu: Komili Aqua... Bu sabun içerdiği yüksek oranlı saf gliserinle cildi, hassas bir şekilde temizliyor.

Oksijen alın
Lanvin'in yeni parfümü "Oxygene" doğanın vahşiliğinin nasıl sakin ve huzur verici olabildiğini bir çiçek buketinde, bir nefeste hissettiriyor. Yazın sıcak günlerinde gerçek oksijeni solumak için Oxygene kullanın.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır