kapat
14.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Fenerli Mustafa Abi Ülkerspor'a imza attı
Ülkerspor Fenerbahçeli Mustafa Abi'yi renklerine bağladı. Genç basketbolcu Menajer Lütfi Arıboğan'ın da hazır bulunduğu törende, kendisini 4 yıllığına turuncu-yeşilli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Menajer Arıboğan transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini kaydederek, önceki akşam itibariyle ABD'li oyuncuları Lollis ile yeniden anlaştıklarını ve faks aracılığıyla sözleşme imzalattıklarını kaydetti.

6.etap Kirsipuu'nun
Fransa Bisiklet Turu'nun Commercy-Strasbourg arasındaki 6.etabında zafer Estonyalı Jan Kirsipuu'nun oldu. Nazon 2'nci, Svorada 3'üncü olurken sarı mayo Stuart McGrady'de kaldı. Sprint mücadelesinde Erik Zabel yerini korudu..

Ümitler ezip geçiyor
Avrupa Ümitler Basketbol Şampiyonası'nda ilk üç maçında tüm rakiplerini ezip geçen ay-yıldızlı takım grubundaki 3. maçında ev sahibi Macaristan'ı 92-89 yenmeyi başardı. İki takım için de büyük önem taşıyan maçta Macaristan, oyunu başından son 5 dakikasına kadar önde götürdü. Ancak milli takım, başarılı oyunuyla, bir ara 14 sayı geriye düştüğü maçı 92-89 kazandı.

Jardel'li Brezilya tuş
Kolambiya'da devam eden Copa America'da Jardel'in ilk 11'de sahaya çıktığı maçta Brezilya, Meksika'ya 1-0 yenildi. Jardel, ikinci yarıda yerini Guilherme'ye bıraktı. Gecenin diğer maçında Paraguay ile Peru 3-3 berabere kaldı. Eski Beşiktaşlı Del Solar, Peru'nun gollerinden birini kaydetti.

Alpay umut saçtı
Aston Villalı Alpay Özalan, Danimarkalı kaleci Schmeichel'ın transferiyle güçlendiklerini ve bu sezon çok büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Alpay, internetteki ` www.alpayozalan.com ` adresindeki sitesinde yaptığı açıklamada, Aston Villa'nın Schmeichel'i alarak çok büyük bir transfer gerçekleştirdiğini ve tüm İngiltereyi ayağa kaldırdığını kaydetti.

Seba'nın acı günü
Beşiktaş Kulübü'nün onursal Başkanı Süleyman Seba, teyzesi Saime Başkoç'u kaybetti. 90 yaşındaki Başkoç'un cenazesi dün Sakarya'da toprağa verildi. Seba'nın hayli üzgün olduğu gözlendi.

Müthiş derece!
Oslo'da yapılan Altın Lig atletizm yarışlarında Amerikalı Tim Montgomery 100 metrede 9.84 ile yılın en iyi derecesini yaptı. Ato Boldon 9.88'le ikinci, Bernard Williams da 9.99 ile üçüncü olurken dünya rekortmeni Mourice Green sakatlığı nedeniyle yarışmaya katılamadı.

Hoşgeldin Deniz
NTV Spor Müdürü Kenan Onuk'un eşi Handan Onuk bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Küçük Deniz'e ve Onuk ailesine yaşam boyu mutluluklar dileriz.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır