kapat
14.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Maddi açıdan son derece tutumlu olmanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. Kendinizi son derece güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde bir bayan arkadaşınız sayesinde işleriniz yolunda girebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın Jüpiter'le etkileşimi sayesinde parasal bir destek görebilirsiniz. Aileyi ilgilendiren konular nedeniyle akşam saatlerinde bir uğraş içine girmeniz mümkün. İşinizi değiştirmek yapmak yönünde içinizde güçlü bir istek duyabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ay'ın Merkür'le etkileşmi, sevdiğiniz insanlarla birlikte bir seyahat planlayabileceğinizi belirtiyor. İnsanların düşünce ve davranışlarının nedenlerini rahatça algılayabilirsiniz. Kendi isteklerinizi yerine getirmekte aceleci davranabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün burcunuzdaki uzun yolculuğuna başlayacak olan Jüpiter, uzun süreli şans etkilerini vermeye başlıyor. Yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda açılmamaya dikkat edin. Aşk hayatınız canlanıyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün görüşeceğiniz insanlar sayesinde iş hayatınızda başarı ve kazanç sağlayabilirsiniz. Hesapta olmayan harcamalarınız nedeniyle canınız sıkılabilir. Sevgiliniz size her konuda destek olmaya çalışıyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İş hayatınızla ilgili değişimler içindesiniz. Eski alışkanlıklarınızı değiştirmek sizi zorlayabilir. Yeni aldığınız sorumluluklar sizi geliştirecek, yeni şeyler öğrenmenizi sağlayacaktır. Karamsarlığınızı bir kenara atmalısınız.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Değişik çevrelerin içersine girmeniz sizde heyecan uyandıracak. Farklı uğraşlar içine girecek ve insanların dikkatini çekeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı olmaya çalışmanız gereken bir gün.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kariyerinizin iyi olması için bir çalışma içindesiniz. Siz çalıştıkça iş sorumluluğunuz artmakta. İş yaşantınızla duygusal yaşantınızı bir dengeye sokmak durumundasınız. Ay, sorunlarınızı partnerinizle paylaşabileceğinizi belirtiyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Hukusal bir sorununuz varsa, bugün enerjinizi bu konu üzerine harcayabilirsiniz. Kararlarınız sayesinde olumlu gelişmeler alacaksınız. Duygularınızı düzenlemekte başarılı olursanız sağlığınızı da olumlu etkilenecek.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün gezmek ve eğlenmek isteyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz şartların buna engel olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ailenizden veya sevgilinizden alacağınız destek sizi rahatlatacak.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Parasal sıkıntılarınız, aile bireylerinin desteği sayesinde hafifleyebilir. Kendinizi olayların zorluklarına rağmen kontrol edebiliyor ve iradenizi ortaya koyabiliyorsunuz. Eğlence ortamında aşk hayatınız hareketlenecek.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Sevgilinizden veya eşinizden duyacağınız iltifatlar ve övgüler bugün moralinizin yüksek olmasını sağlayacak. Olayların gelişimini önceden görmeye başladığınızı fark ederek kendinizi daha da mutlu hissedeceksiniz.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır