kapat
14.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Can'evinden' vurdular


Tatlıses, sevgilisi Asena'yı Derya Tuna'nın Zekeriyaköy'deki evine götürünce ipler koptu! Evi hemen satışa çıkaran Tuna, annesine taşındı
17 yıllık hayat arkadaşı İbrahim Tatlıses ile ipleri iyice koparan Derya Tuna, yeni kararlar arefesinde... Tatlıses'in geçtiğimiz hafta Asena'nın evinde çekilmiş 'çok özel' görüntülerinin televizyonlarda yayınlanmasından sonra beraberliğini kurtaramayacağını anlayan Tuna, yalnız yaşama konusunda hazırlıkları hız kazandı.

Asena olayı patlak verene kadar Tatlıses'le birlikte oturdukları Zekeriyaköy'deki evi boşaltmakla işe başlayan Tuna, eşyalarını bir depoya kaldırdı ve geçici bir süre için annesinin Sarıyer'deki evinde yaşamaya başladı. Söylentilere göre ise Tatlıses'in Derya Tuna'nın olmadığı bir gün eve Asena ile gelmesi evi satmasına neden olmuştu.

TUNA SUNUCU MU OLUYOR?
Olayı duyunca çok sinirlenen Tuna, hemen bu evi satılığa çıkardı. Oysa geçtiğimiz yıl müteahhit Hasan Erdem'den aldığı eve taşınmayı düşlüyordu Tuna... Hatta bu ev inşa edilirken Tatlıses için de her türlü konforu düşünmüş ve Türk hamamı bile yaptırmıştı. Ancak Tatlıses'in kaçamağı sonrası Tuna evden vazgeçti ve bir malikaneyi andıran bu koskoca yapıyı satışa çıkarttı. Tuna, yaz aylarını göçebe hayatı yaşayarak sürdürecek.

Önümüzdeki günlerde oğluyla birlikte Orlando'daki evine tatil yapmaya gidecek olan Tuna, bu dönem içinde kendisine gelen TV programı tekliflerini değerlendirecek. Tuna, büyük olasılıkla yeni yayın döneminde sunucu olarak karşımıza gelecek.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır