kapat
14.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sting kaprisi


Türkiye'ye gelmeden 5 sayfa tutan isteklerini kalacağı otele fakslayan Sting'e 500 çeşit yemek hazırlandı
Dünya turnesi kapsamında konserler veren Sting, 15. Uluslarası İzmir Festivali için Türkiye'ye geliyor. 16 Temmuz'da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek Sting, İsviçre'den kendi özel uçağıyla gelecek. Sting, 17 Temmuz'da da İstanbul'da sahneye çıkacak.

850 METREKARE SUİT
İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı tarafından sanatçıya ve grubuna Çeşme Sheraton Otel'de 850 metrekarelik VIP suit ayrıldı. Şu sıralarda 'Desert Rose' (Çöl Gülü) adlı parçasıyla listelerde ilk sıralarda yerini koruyan Sting'in otelden beklentilerini anlatan 5 sayfalık bir liste geldiğini belirten Sheraton Oteli Genel Müdürü Nihad Görman, "Sting'i ağırlamak için 1 haftadır oda hazırlanıyor. Tüm ihtiyaçlar düşünüldü. İçeceği su, istediği yemekler ve tercih ettiği şarabın cinsi temin edildi. 500 çeşit yemek hazırlandı" dedi.

YOSUNLU KAZ CİĞERİ
Sting'in otelden beklentilerinin yer aldığı faksta istenilen özel akşam yemeği mönüsünde yosun ile terbiyelenmiş kaz ciğeri altın sarısı mango sos eşliğinde, Bangkok usulu yengeç çorbası kerevit dilimleri ile, biryoş hamur üzerinde truffles mantarı porto şarap sosu ile, taze ananas sorbe, kömürde istakoz filetoları porchini mantar ve basmati pilav ile zencefil üzerinde eritilmiş keçi peyniri, vanilya çubuklarına sarılı frambuaz rüyası ve petitfours yeralıyor.

Emine KANTARCI


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır