kapat
14.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Banka evliliklerine Fitch'ten övgü
UluslararasI kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, İtalyan Intesa BCI'nın Garanti Bankası, Fransız BNP Paribas'ın da Finansbank'la ortaklık için anlaşmasının, zayıflamış olan bankacılık sektörü için gereken birleşmelerin önünü açacağı yorumunda bulundu. Fitch, bu ortaklıkların bankaları pozitif yönde etkileneceği ve söz konusu gelişmenin sektörün sermayesinin yeniden güçlendirilmesi ihtiyacına katkıda bulunacağını açıkladı.

Digitürk'le evde anket dönemi
Digitürk dijital televizyonculuk alanında bir ilke imza attı. Digitürk sahipleri artık televizyon üzerinden anket yapabilecek, referanduma katılabilecek ve seyredilen programlar hakkında beğenilerini sunabilecek. Türkiye'de ilk kez Digitürk tarafından Dijital Platform ile uygulanmakta olan bu sistem sayesinde, üyeler yayınlanmakta olan bir açık oturuma oylamayla katılarak, tartışılan konuyla ilgili fikrini bildirebiliyor, izlediği program hakkında görüşünü bildirebiliyor, hatta maç sonuçlarını üzerine yorum ve tahmin yapabiliyor.

Aria, Muğlalılar'a "alo" dedirtiyori
Türkiye'nin ilk GSM 1800 operatörü Aria, Muğla'nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde de hizmet vermeye başladı. Dinamik ve müşteri memnuniyeti odaklı anlayışının yanı sıra kullandığı iler teknoloji ile Türk iletişim sektörüne bir çok ilki getiren Aria'nın sunduğu servisten artık Muğlalılar da yararlanabilecek. Abone sayısı her geçen gün artan Aria'nın Muğlalı'larla tanışmasının şerefine düzenlenen Bitez ve Bodrum Kalesi önünde düzenlenen gecede, telefonlarını 'Alo' yerine 'Aria'diye açan pek çok Bodrumlu'ya Aria hatlı telefon hediye edildi.

Mercedes'ten ücretsiz bakım
Mercedes-Benz Türk 1995-1996 döneminde üretilen binek otomobillerini ücretsiz kontrole çağırıyor. Haziran 1995-Nisan 1996 döneminde üretilen C, E, S, ve SL modellerine takılan belirli bir seriye ait sürücü hava yastığının gerek olmadan açılabileceğini tespit eden Mercedes-Benz, hava yastıklarının kontrol edilerek gerektiğinde ihtiyaten değiştirilmesini öngörüyor. Bu nedenle 124, 129, 140, 202, 210 yapı tarzı otomobilleri yetkili servise çağıran Mercedes-Benz Türk'ün ücretsiz olarak yapacağı kontrol ve değiştirme işlemi yaklaşık 30 dakika sürecek.

Osmanlı-Körfez nikahı ay sonunda
Doğuş Grubu bünyesindeki bankalardan Osmanlı Bankası ile Birleşik Türk Körfez Bankası'nın birleşmesine ilişkin hazırlıklar sürüyor. 30 Temmuz'da toplanacak olan Osmanlı Bankası'nın Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Körfezbank'ın tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleriyle ve tüzel kişiliği sona ermek suretiyle Osmanlı Bankası'na devriyle ilgili olarak hazırlanan devir sözleşmesi taslağı onaylanacak. Genel Kurul'un gündeminde, devir sözleşmesinin BDDK'nın ve banka genel kurulunun onayına bağlı olarak düzenlenmesi ve imzalanması konusunda Osmanlı Bankası Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesi de bulunuyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır