kapat
14.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İçiniz renklensin


G String fiyaskosunun üzerine bir iç çamaşırı yazısı yazmanın tam zamanı. Yazlık iç çamaşırı koleksiyonlarının tamamı renkli, çiçekli ve tabii ki g string!
Güllü eteğiyle uyumlu olsun diye güllü iç çamaşırı giyen, sutyeni ile külodu uyumsuzsa "Bu gece başım ağrıyor" bahanesine başvuran, g string'in en ince iplisini makbul sayan ve pamuklu don giyenlerle asla konuşmayan kadınlar var... Siz bu kadınlardan değilseniz, yazık! Çünkü hayat böyle geçmez. Önce içinizi renklendirmeniz gerek.

İç çamaşırı moral ve güven anlamına gelir. 'İçi' güzel olan kadının keyfi de iyi olur. Para biriktirip internetten 'özel' iç çamaşırları sipariş edenlere sorun...

Artık iç çamaşırının da bir modası var. Bu yaz transparan ve renklileri moda. Şeffaf sutyen askıları yavaş yavaş tarihe karışıyor. Onun yerine pembe askılı tişörtlerle pembe sutyen giyiyoruz. Bu arada Türk iç çamaşırı üreticilerinden bahsetmeden geçemeyeceğiz. Hepinize bravo! Eskiden kaliteli iç çamaşı giymek için yurt dışına gidenlerden istekte bulunur ya da internetten sipariş ederdik, şimdi Ayyıldız'a ya da Kom'a girmemiz yeterli oluyor. Fiyatları tabii ki daha makul.

Firmalar yaz için mükemmel koleksiyonlar hazırlamışlar. Sırayla ve itinayla sayalım:

AYYILDIZ Transparanlar, güllü desenler, şeffaf askılılar, beyaz tişörtlerle giyilebilen dikişsiz sutyenler Ayyıldız'ın öne çıkan yaz modelleri. Renkler pembe, somon, yeşil, lila ağırlıklı. Takım fiyatları ortalama 15 milyon lira, sutyenler ortalama 7 milyon lira, külotlar ise 6 milyon lira.

KOM Yıllardır hem mayo hem de iç çamaşırı sektöründe kalitenin simgesi olan Kom, yaz için çiçek desenli ve aynı zamanda transparan çamaşırlar üretmiş. Mavi ve pembe olmak üzere iki rengi var. Ayrıca Kom'un lycra'lı modellerine de ilgi gösterin. G-string lycra'lar hem rahat hem de hiç iz yapmıyor. Böylece g-string'inizin T Bölümü gözükmüyor. Siz de teşhircilikle suçlanmıyorsunuz. En fazla hiç iç çamaşırı giymediğinizi düşünebilirler.

TOP SHOP İç çamaşırı konusunda asla sıradan olmak istemiyorsanız Top Shop'a mutlaka göz atın. Simli ve pullu modeller harika. Üzerinde komik yazılar olanlar çok fırlama. Külotlar 5 milyon 500 bin ile 8 milyon 900 bir arasında, sutyenler ise 13 milyon 500 bin ile 23 milyon 900 bin lira arasına değişiyor.

MARKS&SPENCER Fuşyadan beyaza, siyahtan lilaya, kremden nil yeşiline kadar değişik model ve renklerdeki Marks&Spencer sutyen ve takımları her zaman olduğu gibi 7'den 77'ye hitap ediyor. Likradan kotona kadar değişik ipliklerle üretilen sutyen ve külotlar iç dünyanızı renklendirmek için birebir. Sutyenlerde toparlayıcı özelliği olan balenler, maximizer görevi gören ped'ler, büyük göğüslü hanımları rahat ettirecek minimizer'lar, straplez giysilerde kullanılabilirken aynı zamanda da boyundan askılı üstler için düşünülen multiway sutyenler koleksiyonun temelini oluşturuyor. 18.000.00 liradan başlayan sutyenler ve 6.500.000 liradan başlayan külotlar, tüm Marks&Spencer'larda sizleri bekliyor.

COTTON CLUBE Penti'nin ithal ettiği İtalyan iç çamaşırı markası Cotton Club'un yaz koleksiyonunda yer alan sutyenler, boş cup, yarım balkon, push up ve şeffaf askı straplez modelleri, 70 B'den 80 D'ye kadar uzanan geniş yelpazesi ile her zevke hitap ediyor.Koleksiyonda sutyenleri tamamlayan g-string, string ve slip kesimli külotlar da var. Cotton'da ayrıca jartiyer ve camisole de bulunuyor. Sutyenler 52 milyon 500 bin ile 67 milyon 500 bin lira arasında, külotlar ise 29 milyon ile 49 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.

PARAH Kalitesi, dantelleri ve ince dikiş işçiliği, baştan çıkarıcı, seksi, özgün tasarımları, mükemmel görünümü sağlayan model ve kesimleri ile çamaşırda Avrupalı kadının gözdesi olan Parah artık Türkiye'de de satılıyor. Penti World mağazalarında bulabileceğiniz bu markanın yaz serisinde dantelli ve düz olmak üzere iki çeşit sutyeni var. Seride ayrıca sutyenlerin tamamlayıcısı string ve slip de mevcut.

sarna@sabah.com.tr

SİBEL ARNA


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır