kapat
14.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ajanda


DANS: EN YENİLİKÇİ' DANS
Dünyaca ünlü dans grubu Paul Taylor Dance Company İstanbul'da sahne alacak. Dünyanın en iyi koreografı kabul edilen Oscarlı dansçı Paul Taylor'ın eserlerini 60 ülkede, 450 şehirde sunan grubun Enka Açıkhava Tiyatrosu'ndaki gösterisi 18-20-21-22 Temmuz'da. The New York Times'ın yorumuyla 'dünyanın en heyecan verici, en yenilikçi ve en büyüleyici' dansını izlemek için 0212 227 16 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

SERGİ: GENÇ YETENEKLER
Genç Türk ressamları Venedik Bienali'nde buluştu. Bülent Baş, Genco Gülan, Suzan Batu, Güler Uğur, Özlem Paker 'Re: Duchamp' Travelling Exhibition kapsamında çağdaş resimde iz bırakan çalışmalarını uluslararası bienalde sergiliyorlar. New York Art Magazine'in koleksiyonundan oluşturulan serginin, önümüzdeki günlerde İstanbul'a da getirilmesi bekleniyor.

YEME İÇME: ÇANAK YAĞMASI
Osmanlı mutfağının izini süren Asitane restoran, yine bir yeme içme geleneğini tarihi sofralardan çıkarıp mekanına taşıdı. Saray törenlerinde, düğün- bayram ziyafetlerinde ya da yeniçeri sofralarında yemeğin beğenilmesinin işareti kabul edilen 'çanak yağması' günleri başladı. Osmanlı yemeklerini tatmak isteyenlere duyurulur... Restoran, Edirnekapı'daki Kariye Oteli'nde. Tel: 0212 356 68 00, İstanbul.

Fast food balık
'Günlük iş yoğunluğu içinde balık keyfi olmaz' mı diyordunuz? Yanıldınız, olur. Adresini de verelim: Su ürünlerinin hızlı servis restoranı Balık. İlki İş Bankası Kule Çarşısı'nda açıldı bile. Sandviçlerden, ızgara ve salatalara kadar her çeşidini tadabilirsiniz. Ayrıca temizlenmiş su ürünleri satın alıp, eve de götürebilirsiniz. Tel: 0212 284 68 13, İstanbul.

KONSER: 'Tropİkal' kralİçe
Küba müziğinin 1940'lardan beri 'en yaratıcı ve heyecanlı yorumcusu' unvanı ile ünlenen Celia Cruz da Caz Festivali'nin konuğu. Cruz konseri, Fujifilm Türkiye'nin sponsorluğu ile bu gece Açık Hava Tiyatrosu'nda. DervİŞlİ geceler

Dans müziğinin en seçkin DJ'lerinin katılacağı Insomniac 001 bugün ve yarın Sarıyer - Rumeli Feneri Vosvos Camping'de gerçekleştiriliyor. Partide kamp yapma ve denize girme olanağı da var.

İddialı bir ses ve ışık gösterisine sahne olacak Insomniac partisi, sırasıyla Jerry Bonham (ABD), John Graham aka Quivver (İngiltere), The Light vs PFN (ABD) ve bizden Erol Derviş, Murat Uncuoğlu, U.F.U.K., Cervus, Umut Çağlar, Evren+Evren, Jaan, DJ Uğur, Serkan, DJ Yunus, DJ Tarkan, DJ Fuchs, Safe'n Sound, Zen-G ve Aydan gibi isimleri ağırlıyor. Biletler iki gün için 20 milyon lira. Encore'da (Atlas Pasajı, Beyoğlu) satılıyor. Şehir merkezine 40 dakika uzaklıktaki bu gizli koya ulaşabilmek için Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun önünden iki saatte bir otobüs kalkacak. Ayrıntılı bilgi için: 0212 244 19 98.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır