kapat
14.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ...


Zerrin de mix etti
Zerrin Özer "Dünya Tatlısı" şarkısına dört farklı (albümdeki versiyonuyla beraber beş ediyor), club/house/oryantal/coo (bunun ne olduğunu bilmiyoruz) remix yapmış, piyasaya kısıtlı sayıda sürmüş, hepsini de imzalamış. Remix'leri Özdemir Erdoğan'ın oğlu Mehmet Can Erdoğan yapmış. Kiss Müzik'ten çıkan single'ın ismi "Z Remix".

Deep Purple yine geliyor
8 Eylül Cumartesi günü hazırlıklı olun; rock ilahları Deep Purple bir önceki İstanbul maceralarından çok memnun kalmış olmalılar ki bu kez de Fildamı Arena, Bakırköy-Osmaniye'de olacaklar. Biletler 20 Temmuz'da satışta. Bilgi için: www.majormusic.com.tr veya www.deep-purple.com Major tel: (0212) 236 75 60 / 61.

Lazeburi arşivlik
Otantik Laz müziği sanatçısı Birol Topaloğlu, bu kez arşiv ve derlemelerini, yine Kalan Müzik'ten çıkardı. Laz tarihi ve kültürünün, İngilizce versiyonuyla beraber; bestecilerin, sözlerinse çevirileriyle bulunduğu, köylerde çekilmiş resimlerle zenginleştirilmiş şık bir kitapçıkla sunulan double albüm, 'Sazsız Aşık' Helimişi Xasani'nin anısına adanmış. Laz müziğinin tarihçesine meraklı, tulumun büyüsüne kapılanlar için hazine değerinde, ağır bir eser.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır