kapat
02.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İlgilenmediğiniz konulara merak duyacaksınız. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bugün, öğrenmeye yönelik geziler planlamak için çok uygun. Eğtim ya da öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İleriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi mutlu edebilir. Birlikte gerçekleştirebileceğiniz ortak yatırımlardan ve çalışmalardan verim alabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün ikili ilişkilerinizde bir takım gerilimler yaşayacaksınız. Ay'ın Satürn'le karşıt açısı sizden yaşlı kimselerle işbirliğinde zorlanabileceğinizi belirtiyor. Aşkta hevesli ve enerjik tavırlarınızla sevdiğinizi etkileyeceksiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, günlük işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Düzenleme ve servis konusunda arkadaşlarınızın desteğini alabileceğiniz görülüyor. Sağlığınız konusunda biraz evhamlı olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Sevdiğinizle birlikte eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte gezi ve tatil hazırlıkları yapabilir ve girdiğiniz ortamlarda çok eğlenebilirsiniz. Ailenize yeterince ilgi göstermemeniz, onlar açısından hayal kırıklığına uğratıcı olacaktır.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapıp kendinizle başbaşa kalmaktan zevk alacaksınız. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmak iç huzurunuzu korumak için iyi bir yol olacaktır. Aile fertleriniz düşüncelerinizi destekleyeçekler.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Çevrenizle işletişiminizin yoğun olacağı aktif bir gün. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba harcayabilirsiniz. Birbirinize karşılıklı yardımcı olabildiğinizi görmek her iki tarafın da güvenini yerine getirecektir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkileyebileceği bir gün. Tarafsız yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olamnıza yardımcı oluyor. Mesleki konularda ilerlemek için büyük çaba harcayabileceğiniz görülüyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ay'ın etkisiyle kendinizle ve çevrenizle çok meşgul olabilirsiniz. Mantığınızla karar almak daha doğru görünse de kendinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Yakın çevrenizle iletişiminiz yüksek olacak.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bilinçaltı dinamiklerinizin güçlü olabileceği bugün, içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Çevrenizi etkilemekte çok başarılı olacağınız bugün, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde rahat olmalısınız. Genel ruh halinizin meslek ve aile yaşantınızı da olumlu etkilemesi mümkün. Ortak çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alacaksınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Meslek yaşantınızda ön planda bulunmak ve özveriyle çalışmak isteyeceksiniz. Sezgilerinizin yüksek oluşu başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir. İşlerinizi tamamlamak için gösterdiğiniz çaba dikkat çekiyor.


 



Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.