kapat
02.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.iku.edu.tr
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Roketler Blair'i vuracaktı

Yugoslavya Genelkurmay Başkanı Pavkoviç, yazdığı kitapta Blair'in Üsküp ziyareti sırasında Miloseviç'in kendisine verdiği emri açıkladı: Onu yok et

Elveda Sırp kardeşlerim

Slobodan Miloseviç, Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi'nde (USSM) son bulan yolculuğuna kibirli adımlarla başladı. Sırp helikopterine adımını atarken Yugoslav topraklarına son kez baktı ve şöyle konuştu: "Elveda Sırp kardeşlerim..."

Çalışan kadının 'koç' çocuğu olur

İngiltere'de yapılan araştırmaya göre çalışan kadınlar genellikle yaz tatilinde hamile kalıyor. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında doğum yapıyor

Nikotin bandı kalp hastalığına neden oluyor

Sigarayı bırakmak için kullanılan nikotinli sakız, sprey ya da cilt bandlarının vücuttaki tümörlerin büyümesine neden olduğu tespit edildi.

Kriz Ilısu'yu da vurur mu?

İngiltere'de yayımlanan The Observer Gazetesi'nde, Dicle Nehri üzerinde inşa edilecek Ilısu Barajı ile ilgili uzman raporunun İngiliz Hükümeti'ne teslim edildiği duyuruldu.

Beyaz Saray kalbe zarar!

Son 7 ay içinde 3. kez kalp rahatsızlığı yüzünden hastaneye yatan ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ritmi düzenlemek üzere kalbine takılan regülatör yüzünden, manyetik alanlara giremeyecek.

Gerbil'in fendi Naziler'i yendi

İngiltere'den 50 yıl sonra ilginç itiraf: II. Dünya Savaşı'nda İstanbul'da yakaladığımız Alman ajanlarının Pera Palas Oteli'ndeki sorgularında gerbil adlı çöl farelerini kullandık. Kokuya hassas olan bu fareler, ajanın yalan söyleyip söylemediğini anlardı

Bu Kadar da Tesadüf olmaz

Londra Üniversitesi uzmanları ve ünlü İngiliz tarihçiler, geçtiğimiz 2 yüzyıl içinde insanları 'birbirine yakınlaştıran' tesadüfleri sıraladı

Bush, Japon başbakan ile birlikte top oynadı!

Japonya'nın 'rockçı' Başbakanı Junichiro Koizumi ile ABD'nin beyzbol düşkünü Başkanı George W. Bush'un ilk görüşmesinde renkli sahneler yaşandı.

Bulgar Kralı, Türk parti ile koalisyona giriyor

Genel seçimleri kazanarak ülkesine başbakan olarak dönen Bulgaristan eski Kralı 2'nci Simeon, ülkedeki Türk partiyle koalisyon kurmayı planlıyor.

KISA KISA KISA

Soğuk hava migreni azdırıyor


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.