kapat
28.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Vural Diyarbakır'da
Geçen sezon Denizli'de başarılı bir dönem geçiren teknik direktör Yılmaz Vural, Diyarbakırspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Dün iki taraf arasında yapılan görüşme olumlu sonuçlandı. Vural, "Diyarbakır'da da başarılı olacağım" dedi. Bu arada ikinci lig A kategorisinde mücadele edecek olan Adanaspor, teknik direktör sorununu Rıdvan Dilmen ile prensipte anlaşarak çözdü.

Bursa'da 3 imza
Bursaspor, iç transfer görüşmelerinde dün 3 futbolcusuyla sözleşme yeniledi. Yeşil-beyazlılarda Erkan ve Tayfun 3, Mustafa Er ise 4 yıllık sözleşme imzaladılar. Alyapı Sorumlusu Erkan Körüstan, Bursaspor'da yetişen 3 futbolcu ile yeniden anlaşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kombassan Konya devren satılık
Erkekler Birinci Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kombassan Konyaspor, ekonomik kriz nedeniyle ligden çekiliyor. Basketbol Şube Sorumlusu Mustafa Bayram, 17 milyar 500 milyon lira tutarındaki katılım payını federasyona ödeyemediklerini belirtirken, "Bir kuruşumuz yok. Oyunculara da para ödeyemeyiz. Talip olan kişi ya da kuruluşa takımı hemen devrederiz" dedi.

10 yıl sonra dava açıp ödülleri aldılar
Güreş antrenörleri Hüseyin Çiçek ve Abdullah Benli, 1991 yılında Yunanistan'da yapılan Akdeniz Oyunları'nda Ödül Yönetmeliği gereği hak ettikleri 15'er Cumhuriyet altını ödüllerini 10 yıl sonra mahkeme kararıyla aldılar. Ankara 1.İdare Mahkemesi'nde açtıkları davayı kazanan Çiçek ve Benli, Danıştay 10. Dairesi'nin de kararı onaması üzerine GSGM'den 10 yıl önce alamadıkları 15'er Cumhuriyet altınına kavuştular.

Altıngol dönüyor
Futbol Federasyonu, son kez 1993-94 sezonunda uygulanan "Altın Gol" kuralını yeniden yürürlüğe sokmaya hazırlanıyor. Eleme usulü ile yapılacak karşılaşmalarda yeni sezondan itibaren başlanması planlanan uygulama, liglerin tescili ve yeni statü için yapılacak toplantıda oylamaya sunulacak. Uygulamaya göre, eleme usulü maçlarda, eşitlik halinde, normal süre bitiminden sonra oynanan 15'er dakikalık uzatma bölümünde gol atan taraf maçı kazanmış sayılıyor.

Copa America tehlikeye girdi
Kolombiyada'da yapılacağı açıklanan Güney Amerika takımlarının şampiyonası Copa America tehlikede. Kolombiya Futbol Federasyonu 2. Başkanı Mejia Campuzano'nun kaçırılması, geçen ay terör olaylarında 12 kişinin ölmesi ve Arjantin Büyükelçiliği'ne milli takımla ilgili tehdit mektubu gönderilmesi şampiyonanın geleceği konusunda şüphe yaratıyor.

Taffarel Barça'ya
İtalyan Corriere dello Sport Gazetesi, Barcelona'nın Galatasaray'ın yolları ayırdığı kaleci Taffarel'in peşine düştüğünü iddia etti. Gazete, Kahn'ın Barça'ya gideceği yolundaki haberleri yalanlarken, "Toldo'dan maliyeti nedeniyle vazgeçen Barcelona'nın Kahn'ı alması da çok zor. Taffarel deneyimi ve bonservisinin elinde olması sebebiyle diğer aday Nantes kalecisi Landreau'dan bir adım önde" yorumunu yaptı. Taffarel'in Miami Fusion ile pazarlıkları da sürüyor.

Panathinaikos'un Mirsad iddiası
Geçen sezon PSG'de oynayan eski Efes Pilsenli Mirsad Türkcan'ın Yunan Panathinaikos takımı tarafından istendiği iddia edildi. Yunanistan'ın özel Flash Radyosu, milli basketbolcunun geçen iki hafta Panathinaikos idmanlarına katıldığını iddia etti.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır