kapat
28.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 
Gülen cemaatine ait Memorial Hastanesi imajını yenilemek için İstanbul'un en ünlü doktorlarını büyük paralarla peşpeşe transfer etmeye başladı
Tıp dünyasına ünlü kalp cerrahı Prof. Bingür Sönmez'in transfer bombası düştü. Bingür, 12 kişilik ekibiyle Florance Nightingale Hastanesi'nden ayrılıp Memorial Hastanesi'ne geçti.
1.5 milyon dolar
Sönmez teknolojisi için Memorial Hastanesi'ne geçtiğini söyledi ama tıp çevrelerinde büyük rakamlardan söz ediliyor. Sönmez'e yakın bir kaynak, 1.5 milyon dolar verildiğini söyledi.
Geçen geçene
Memorial Hastanesi tıp dünyasının birçok ünlü ismini daha kadrosuna katıyor: Çetin Yıldırımakın (kalp), A. Çetin Sarıoğlu ve Fahri Güngör (beyin), Mahmut Berkman, Remzi Tüzün ve Ömer Taşçı (ortopedi).
Talimat Hoca'dan
Bu transferlerin Fethullah Hoca'nın talimatıyla yapıldığı belirtildi. Gülen'in hastanenin imajını yenileyip yine cemaatine ait Fatih Üniversitesi'ni tıp fakültesine dönüştüreceği ifade ediliyor.


Telekom'da kriz IMF'yi kızdırdı
Enis Öksüz ile Kemal Derviş bir kez daha restleşti. IMF "Anlaşma yoksa kredi de yok" uyarısında bulundu Telekom'a seçilecek isimler Öksüz ile Derviş arasındaki ipleri tekrar gerdi.

Kapkaççıya ağır ceza geliyor
Adalet Bakanı Türk açıkladı: Türk Ceza Kanunu yenileniyor. Kapkaç da gasp suçuna giriyor Türk, "İnsanlar, kendi ülkelerinin sokaklarında, korkmadan, rahatça gezebilmelidir. Bunun için ne gerekiyorsa yapılır" dedii.
Yavuz DONAT


Bu fotoğrafı karakola asın
Çünkü bu fotoğraf, kapkaç terörünün hangi boyutlara vardığını gösteriyor. Polis, küçük Bilge'nin fotoğrafına baktıkça suçluluk duymalı. Ve artık çocukları bile hedef alan bu serserileri silip atmayı, polislik mesleğinin namus davası yapmalı.
Erdal BİLALLAR


'İkinci bahar' iltifatı
Karakoyunlu: Üçüncü baharımı yaşarken, ikinci baharında olan Türkan Şoray'la oynamak istedim Bakan Karakoyunlu senaryosunu yazdığı "Güz Sancısı" adlı filmde birlikte oynayacağı Türkan Şoray'a iltifat yağdırdı. "Türkan Şoray'a hayranım" diyen Karakoyunlu, şöyle devam etti:

Karateye karşı Osmanlı tokadı
Uzakdoğu sporları uzmanı Nihat Yiğit, Hacettepe Üniversitesi ile işbirliği yaparak yüzde yüz yerli tekniklerden oluşan yeni bir dövüş sporu geliştirdi. "Goshin" adı verilen sporun ana vuruş tekniği Osmanlı tokadı. Yiğit "Tokadın da artık bir tekniği var" dedi.

Özal vergisi geri geliyor
Özal'ın 17 yıl önce uyguladığı çıkış vergisi yeniden konuyor. Yurtdışına çıkıştan 50 dolar, banka mevduatından bir milyon alınacak.

Evlenme sırası Hale Soygazi'de
Sanat dünyasında sürpriz evlilikler modası başladı. Muazzez Ersoy'un ardından Hale Soygazi de adını gizli tuttuğu Mersinli sevgilisiyle evlilik hazırlığında.

GÜNÜN İÇİNDEN

Bir F-16 daha düştü
Kötü haber nasıl verilir
Hatice'yi havuz çarptı!
Yunus Nadi Roman Ödülü Livaneli'nin
Bu krizde böyle site

POLİTİKA

Anayasa Eylül'e kaldı
Savcı Şalk Ersümer'i 2. davaya almadı
Hoca liderliğe Gül'ü seçti
Yenilikçi partide "hilal" yok

EKONOMİ

Kasım'da alınan acil dış kredi geri ödendi
Yabancılar krizi iyi bilmiş!
Siyaset fikrini hemen kovuyorum

SPOR

Hakan bizim olacak
Tamer bugün imza atacak
Ayhan imzayı attı
Terim ucuz atlattı
Hingis'e ne oldu



Dolar
Mark
Altın
Euro
Borsa
1.265.000
560.000
75.000.000
1.089.038
11.164

Ciceknet

Adana
Afyon
Ankara
Antalya
Bursa
D.Bakır
Edirne
24/35
14/30
20/34
21/35
19/34
17/37
15/29
Erzurum
İstanbul
İzmir
Manisa
Samsun
Trabzon
Van
05/26
20/31
23/35
20/34
20/29
20/25
12/29


Milli Piyango
Sayisal Loto

4-10-12-14-45-48

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır