kapat
28.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Terazi'deki Ay, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Eşinizle veya ortağınızla organize çalışmalara katılabilirsiniz. Ay'ın yöneticiniz Mars'la olumlu etkileşimi işbirlikleri ve ortaklıklar için gerekli motivasyonu veriyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara eğilebilir, vücudunuza gerekli özeni gösterebilirsiniz. Güvenliğinizle ilgili problemler ve evhamlar yaşayabileceğiniz görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aşktaki gelişmeler sosyal hayatınıza canlılık getirebilir. Ay'ın Satürn'le olumlu etkileşimi büyükleriniz ve patronlarınızla iyi anlaşabileceğinizi söylüyor. Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir, aşkta düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ay'ın Güneş'le sert etkileşimi içsel gerilimler yaşayabileceğiniz bir güne işaret ediyor. Zihinsel yönden aktif olmanız iş yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Ev ve iş arasındaki dengeyi kuramamaktan gerilim yaşayabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İletişimde aktif bir gündesiniz. Yakın çevrenizde birçok kısa yola gidebilir veya sürpriz misafirlerinizi ağılayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmaların gündemde olabileceği bugün, kardeşlerin veya dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konuların ön planda olacağı bugün, yatırımlarınızı yönlendirirken tek başınıza karar alabilirsiniz. Bu durumun hisseli paralarda problemler çıkarabileceği görülüyor. Kararlarınızı alırken güvendiğiniz kişilere danışmaktan çekinmemelisiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kişisel girişimlerinizi uygulama fırsatları bulacaksınız. Ay'ın Güneş'le etkileşimi sizi zorlasa da, kendinize güvenle hareket etmeniz mesleğiniz-de başarı getiriyor. Eşinizle sorumlu-luk ve yönetimde anlaşmazlıkları öğleden sonra çözebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Birçok konuda düşünme ve planlama aşamasında kalacaksınız. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Sağlığınızı korumak için dinlenmeyi ihmal etmeyin.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Sosyal ortamlarda aktivite göstereceksiniz. Ay'ın Mars ve Pluto ile olumlu etkileşimi sayesinde önemli konularda dostlarınızın desteğini alabilir ve sırlarınızı paylaşabilirsiniz. Aşkta hevesli bir tutum içinde bulunmanız mümkün.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yengeç'teki Güneş'in Ay'la ilişkisi ikili ilişkilerinizde iletişimin yoğunlaştığına fakat gerilimli olabileceğine işaret ediyor. İşbirliğinin faydasını mesleğinizde de görebileceğiniz bir gün. Romantik ilişkilerinizde istikrarlı bir yapı sergileyeceksiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Yeni çevrelerle ilişkilerinizin güçlenip yurtdışıyla bağlantılarınızda hızlı gelişmeler gözleyebileceğiniz bir gün. Kültürel faaliyetlere katılmak ve değişik ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Eğitim konularındsa ilerlemeler kaydedeceksiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün aşkta ilginç gelişmeler yaşayabilir fakat zaman zaman zorlanabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda beğenileriniz yüzünden huzursuzluk duyabileceğiniz görülüyor. Hisseli paralar ve alım satım konuları gündeminizi oluşturabilir.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır