kapat
28.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Terim ucuz atlattı


133 milyar Liret borcu olan Mor Menekşeler, kurtuluşu Rui Costa, Toldo, Chiesa ve Gomes'i satmakta buldu. Floransa Mahkemesi'ne başvuran Fiorentina iflasını da istedi

65 milyon dolar borcu var
İflas ettiğini açıklayan Fiorentina dağılıyor. Fatih Terim'in yönetiminde büyük sükse yapan, ama Terim'in başkan Cecchi Gori ile anlaşmazlığa düşüp istifa etmesinin ardından ekonomik krizle sarsılan Mor Menekşeler'in satışa çıkarıldığı İtalyan basınında geniş yer buldu. Tam 133 milyar İtalyan Lireti (65 milyon $) borcu bulunan Fiorentina'da yönetim takımın bel kemiği sayılan Rui Costa, Toldo, Chiesa ve Nuno Gomes'in satışına karar verdi. İtalyan gazetelerinde Rui Costa'ya 90, Nuno Gomes'e 40, Chiesa'ya 60, Toldo'ya ise 50 milyar lirete alıcı arandığını öne sürüldü.

Gori kulübü satıyor!
Krizdeki en büyük etken ise, Terim'in ayrılmasında da başrolü oynayan başkan Gori. Basında yer alan iddialarda Cecchi Gori'nin artık Fiorentina'yı satacağı, Morgan Stanley Bankası ile anlaşamaması sonrası Benetton ve gözlük firması Del Vecchio'nun Fiorentina'ya talip olduğu belirtiliyor.

Mahkemeye başvurdular
Fiorentina dün Floransa Mahkemesi'ne başvurarak iflas ettiğinin tanınmasını istedi. Bu durumdan yararlanan Terim'in takımı Milan harekete geçti. Terim'in eski öğrencisi Rui Costa'yı almak isteyen kırmızı-siyahlıların önünde bir engel kalmadı. Bu futbolcu için Gori'den söz alan 2. Başkan Galliani de, "Costa'nın Floransa'yı bırakması halinde Milan'a geleceğine eminim" dedi. İtalyan basınına göre Chiesa Inter'e, Toldo Juventus'a, Nuno Gomes PSG'ye gidecek.

BEN SANATÇI MIYIM!
Bodrum'da tatil yapan Terim, medyanın yakın takibine sinirlenerek, "Ben sanatçı mıyım! Beni bırakın onlarla ilgilenin. Yoksa külâhları değişiriz"

YASEMİN TAŞKIN

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır