kapat
28.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Florya'da ilk idman


G.Saray Ümit Karan, Mondragon, Ayhan, Berkant'lı kadrosuyla Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya geldi. İki saat süren idmanda Lucescu gözdağı verdi
G.Saraylı futbolcular, 2001-2002 sezonu çalışmaları için dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yaptı. Sabah, tesislerde biraraya gelen ve birlikte öğlen yemeği yiyen sarı-kırmızılılar akşam yeni sezonun ilk idmanına çıktılar.

Ümit Karan da idmanda
Teknik direktör Lucescu'nun yönetimindeki antrenman 2 saat sürdü. İlk çalışmayı uzun tutan Lucescu futbolcularına gözdağı verdi. İdmana yeni transferler Ayhan, Berkant ve Mondragon ile resmi sözleşme imzalamayan Ümit Karan da katıldı. Yeni transfer kaleci Mondragon başarılı hareketleri ile büyük alkış aldı.

Sergen çıkmazı
Sergen'in G.Saray'a transferine Fadıl Akgündüz'den izin çıkmadı. Akgündüz G.Saray'ın "Sergen'i bu sezon kiralayalım. Avrupa maçlarında piyasa yapar ve değeri artar" teklifini geri çevirerek, "Gerekirse biz onu Avrupa'ya satarız. Kimseye kiralık vermeyiz" ifadesini kullandı. Akgündüz bu kararını dün Sergen'e de telefonda bildirdi. G.Saray ile prensipte anlaşan Sergen'in bir çözüm yolu aramak için federasyon görevlileri ile bir görüşme yapacak.

SÜLEYMAN GÜLTEKİN

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır