kapat
28.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Hakan bizim olacak


F.Bahçe Asbaşkanı Özaydınlı, Antep Başkanı Doğan'ın direndiği transfer için "Kuralların dışına çıkmayız. Ama Hakan bizim olacak" dedi
F.Bahçe ile Antep arasında tam bir savaşa dönüşen Hakan Bayraktar transferinde sona çok yaklaşıldı. Kanarya, uzun süredir uğraştığı Hakan Bayraktar konusuna noktayı koymak üzere. Asbaşkan Murat Özaydınlı, Gaziantep Başkanı Celal Doğan'ın hülle ile ilgili yorumlarını yakışıksız bulduğunu belirterek, "Doğan'ın kullandığı kelimeler bizim örf ve adetlerimize uygun değil. Biz Hakan konusunda ısrarlıyız. Onu mutlaka transfer edeceğiz. Bunu yaparken de yasal olmayan hiçbir yola başvurmayacağız. Biz 94 yıllık tarihimizde hülle gibi bir kelimeyi duymak istemedik. Hakan gelecek ve F.Bahçe'ye imza atacak. Ondan sonra da transferi noktalayacağız" ifadesini kullandı.

Cumaya imzalıyor!
Bu arada UEFA ve FIFA ile temasa geçen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetici Osman Yalçın'ın, kurallarda bir açık yol buldukları iddia edildi. Bu yolu, Celal Doğan'ın kapatmaması için sır gibi saklayan F.Bahçe yönetiminin yarın Hakan'ı Belçika'dan getirip imza attıracağı öğrenildi.

Stada tam not
F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayacağı Şükrü Saracoğlu Stadı, UEFA tarafından denetlendi. Asbaşkan Murat Özaydınlı, "Stadımızı çok iyi buldular. Yapımı süren maraton tribünün mimarisini de beğendiler. Futbolcu ve seyirci girişlerini ayırmamızı ve sponsorlar ile UEFA için 250 kişilik özel yer istediler. Bunu hazırlayacağız. Otopark düzenlemesi de yapacağız" dedi.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır