kapat
28.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Alokurye
 

Sultan'a iltifat


Özelleştirmeden Sorumlu Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu, senaryosunu kendi yazdığı "Güz Sancısı"adlı filimde birlikte oynayacağı Türkan Şoray'a hayran olduğunu söyledi.
Karakoyunlu resmi bir ziyaret amacıyla gittiği Romanya dönüşünde Türkan Şoray'a övgüler düzdü. Karakoyunlu, "Türkan Hanım ikinci baharında olduğunu söylüyor. Ben de üçüncü baharımı yaşarken, ikinci baharında olan birisiyle oynamayı çok isterim" dedi.

Tomris Giritlioğlu'nun yöneteceği "Güz Sancısı" filmi için Eylül ayında kamera karşısına geçeceğine hatırlatan Karakoyunlu, bu filmde Şoray ile rol arkadaşı olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Şoray'a hayranlığını uzun uzun anlatan Karakoyunlu "Türkan Hanım, hanımefendiliği ve sanatçılığına hayran olduğum bir kişidir" dedi.

ŞORAY: MUTLULUK DUYARIM
Türkan Şoray ise bu filmin meslek kariyeri açısından artı puan olacağını söylüyor. Türk Sinemasının Sultanı, Dubai dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi: "Böyle bir projenin gerçekleşmesi, benim meslek hayatımda artı puan olur. Mutluluk ve onur duyarım. Yılmaz Karakoyunlu Bey benim çok takdir ettiğim bir kültür adamı, değerli bir edebiyatçı ve devlet adamı. Keşke böyle güzel projeler gerçekleşse."

DUBAİ'DEN DÜN DÖNDÜ
Türkan Şoray, kızı Yağmur ve kızkardeşi Nazan Şorayla birlikte Dubai'de geçirdiği tatilinden dün döndü. Sinemanın Sultanı, "Yılmaz Bey çok taktir ettiğim bir kültür ve devlet adamıdır" dedi.

Cevdet ÖZDEMİR

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır