kapat
28.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Alokurye
 

Hatice'yi havuz çarptı!


13 yaşındaki Hatice, ailesinin havuza elektrikli ısıtıcı koyduğundan habersizdi. Sabah neşe içinde suya atladı ve çırpına çırpına can verdi
Büyük Halkalı İlköğretim Okulu öğrencisi 13 yaşındaki Hatice Karabulut, ailesinin ihmali sonucu feci şekilde can verdi. Hatice ve ailesi yaz tatili için Küçükçekmece'den Çiftlikköyü Sazlıdere'deki evlerine gitmişlerdi. Tatili iple çeken küçük kız, bir an önce havuza girmek için sabırsızlanıyordu. Sabah herkesten önce kalktı, mayosunu giydi ve bahçede bulunan havuzun başına gitti.

POLİS: İHMAL VAR
Geceleri suyun soğumaması için açık bırakılan elektrikli ısıtıcıdan haberi yoktu. Deniz yatağını, can simidini hazırladı ve neşe içinde suya atladı. Küçükcücük bedeni elektrik akımıyla kavruldu. Çırpındı, çığlık attı... Hatice'nin feryatlarıyla uyanan annesi Gülhas Karabulut, koşarak bahçeye çıktı. Küçük kızının boğulduğunu zannediyordu.

Kurtarmak için tam havuza girecekti ki, elektrikli ısıtıcıyı farkedip, şalterleri indirdi. Evin bütün elektriğinin kesilmesinin ardından havuza giren Gülhas Karabulut, kızının cansız bedenini bir umutla dışarıya çıkartıp, en yakın hastaneye götürdü. Ama çok geçti... Küçük kız doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından çiftlik evine giderek havuzda inceleme yapan polis, su ısıtıcısının hatalı kullanıldığını tespit ederek durumu savcılığa bildirdi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır