kapat
23.06.2001
Haber Ýndeksi
Yazarlar
Günün Ýçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarý Sayfalar
Ýstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arþiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Fener'de bayram


"Býrakma kararýmdan sonra geliþen olaylar, taraftarýn teveccühü ve desteði ile camiadan gelen isteklerin de etkisiyle devam kararý aldým. Kongrede adayým."
F.Bahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým, önceki gün beklenen açýklamasýný dün yaptý ve malžmu ilan etti. 31 Mayýs'ta saðlýk nedenleri, ailesi ve iþine yeterli vakit ayýramadýðý için görevi býrakacaðýný açýklayan Yýldýrým, "Býrakacaðýmý açýkladýktan sonra geliþen olaylar, taraftarýn desteði, ayrýca camiadan gelen isteklerin de etkisiyle devam kararý aldým" dedi. Olaðanüstü kongrede aday olacaðýný kaydeden Yýldýrým, yeni bir yönetim oluþturacaklarýný söyledi

En önemli proje 'stat'
Þu andaki yönetim kurulunda bulunan isimlerin bir bölümünün de yeni yönetim kurulunda yer alacaðýný vurgulayan Yýldýrým, þöyle devam etti: "En büyük hedefimiz, stadýmýzýn modern bir hale getirilmesidir. Maraton tribününden sonra kale arkasý tribünlerinin de üstünü kapatacaðýz. F.Bahçe'yi bir dünya kulübü haline getireceðiz. Þu anda 6 yabancý oyuncumuz var. Kadromuz yeni yabancýlara kapalý. Yeni transfer için elimizdekilerin gitmesi gerek. Þu ana dek hiçbir futbolcumuz gitmek istediðini söylemedi."

FERUDUN NÝÐDELÝOÐLU

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr