kapat
23.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Öğleden sonra Aslan burcuna geçecek olan Ay sevgiyle ilgili güzel gelişmeleri gündeme getirebilir. Fiziksel enerjinizin akşam saatlerine doğru olumlu bir değişim içine girdiğini hissedeceksiniz. Kendinizi fazla ön plana çıkartmamaya çalışın.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün eşinizin veya bir arkadaşınızın parasal desteğini görebilirsiniz. İşinizi değiştirmeyi veya bir yenilik yapmayı düşünüyorsanız dikkatli olmaya ve olayları daha net görmeye çalışın. Öğleden sonra rutin uğraşmaktan yorulduğunuzu hissedebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Burcunuzdaki Merkür'ün geri hareketi sürerken eşinizle veya ortağınızla ilgili sorunların yüzeye çıkma olasılığını gözardı etmeyin. Bu yüzden kendinizi fiziksel olarak yıpratmamalısınız. Aileden alacağınız destek sorunların çözülmesinde etken olacaktır.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün öğleye kadar burcunuzda bulunan Ay'ın etkisiyle toplumsal olaylarda size bazı sorumluluklar verilebilir. Sıkılsanız dahi bu durum hoşunuza gidecek ve sizi ön planda tutacaktır. Kendinizle ilgili bir alışveriş yapmanız gerekebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Öğleden sonra burcunuza geçecek olan Ay girişimci yönünüzü ortaya çıkarabilir. Fakat fiziksel olarak zor işlere girmemeye dikkat etmelisiniz. Sizden daha yaşlı ve otorite sahibi kişilerle işbirliği yapmanız ve yardım almanız söz konusu.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yardımlaşmaya önem veren yapınız sayesinde insanlarla iyi ilişkiler geliştiriyorsunuz. Öğleden sonra enerjiniz düşük olabilir. Akşam saatlerinde ailenizle uzun zamandan beri isteyip yapamadığınız işleri tamamlayabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yeni beraberliklere başlamak için çok olumlu gelişmelerin olduğu bir günde bulunuyorsunuz. Maddi konularda geçici bir sıkıntı içersine girebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan onları ihmal ettiğinizden dolayı eleştiriler alabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün öğleye kadar kendinizi daha enerjik hissetmeniz mümkün. İlişkinizi veya ilişkinizdeki gelişmeleri insanlardan ön plana çıkartma eğilimi içine girebilirsiniz. İşinizdeki yoğunluk evle ilgili yapmak istediklerinizi engelleyebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Öğleden sonra Aslan burcuna geçecek olan Ay'dan olumlu etkiler almaya başlıyorsunuz. Olumsuz duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeyin. İstediğiniz takdirde yaşamınızda yeni bir yapılanmaya girebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
İş hayatınızda olumlu gelişmeler bugün keyfinizi yerine getirecektir. Bu durumun sizin disiplinli tavrınızdan kaynaklandığını unutmayın. Kendinizi geliştirmek için yaptığınız ataklar, yoğunluğunuz nedeniyle engellenebilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün yapacağınız güzel ve verimli sohbetler kişiliğinizle ilgili sorularınıza olumlu etki yapacaktır. Yakın çevrenizin size destek olmasını bekliyorsunuz. En büyük desteğinizin kendiniz olduğunu unutmayıp, eşinizle tartışmaktan kaçının.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz. Yengeç burcuna geçen Güneş'in de etkisiyle şansınızın yüksek olduğu bir devrede bulunuyorsunuz. Karamsarlığa kapılmamaya ve gelişen olayları iyi değerlendirmeye bakın. Sevdikleriniz size destek veriyor.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır