kapat
23.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Turistten övgü: Size güveniyoruz


Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş, reel sektörle buluşma turlarının dördüncüsünü gerçekleştirmek üzere gittiği Denizli'de Pamukkale'ye hayran kaldı.
Çardak Havaalanı'nda Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu tarafından karşılanan Derviş'e yaklaşık 50 araçlık konvoy eşlik etti. Derviş çiftine havalimanında düzenlenen karşılama töreni sırasında bir üzüm üreticisi bir kasa üzüm ikram etti ve bu arada sorunlarını içeren bir rapor verdi. Eşi Catherine Derviş, Hazine Müsteşarı Faik Öztrak ve asistanı Oya Ünlü ile daha sonra Pamukkale'ye geçen Kemal Derviş, gün batımında travertenleri bir süre izledi. Derviş, bir soru üzerine FP'nin kapanması konusunda bir değerlendirme yapmayacağını belirterek "Şu anda müthiş mutluyuz. Tam cennete geldiğimiz hissine girdik. Hakikaten beyaz cennetteyiz"dedi.

CEP TELEFONU PANİĞİ
Bu sırada bir grup Fransız turist Derviş'in fotoğrafını çekti ve "Size güveniyoruz" diye seslendi. Fransızca teşekkür eden Derviş, daha sonra işadamlarıyla akşam yemeği yedi.

Öte yandan Dervişler'i Denizli'ye getiren uçakta kısa süreli bir cep telefonu paniği yaşandı. VIP yolcularına ayrılan bölümde seyahatin ortalarında bir cep telefonu sesi duyuldu. Bayan Derviş'in bu arada endişelendiği ve çantasına doğru hamle yaptığı görüldü. Ancak Kemal Derviş'in korumaları cep telefonunun Catherine Derviş'e ait olmadığını, başka bir yolcudan kaynaklanan sorun olduğunu ısrarla söylediler.

Okan MÜDERRİSOĞLU-Murat ŞAHİN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır