kapat
23.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

İlk izdivacım deyince iş bitti


Ersoy: Kabul ederseniz bu benim ilk izdivacım olacak deyince etkilendim. Evet dedim. Birbirimizi tanımadan direkt evlendik. Özhan: Bekleyen derviş muradına erermiş
Muazzez Ersoy ve İsmet Özhan, sürpriz evlilikleriyle ilgili duygularını ve bilinmeyenleri dün Levent Müzik'te düzenledikleri basın toplantısında anlattılar.

Muazzez Ersoy daha rahat, eşi ise heyecanlıydı. İsmet Özhan çok az konuştu ve jet hızıyla aldıkları evlilik kararına rağmen aşkının geçmişe dayandığını "Bekleyen derviş muradına ermiş" atasözüyle itiraf etti. Özhan, eşine hiçbir kısıtlama getirmeyeceğini söylerken, şaka yollu 'tipik bir Osmanlı erkeği olduğunu ve aile reisliğini yeni kanuna rağmen elden bırakmayacağını' vurguladı. Ersoy ise 5 gün içinde nasıl evet dediğini şöyle anlattı:

ŞAŞIRDIM KALDIM
"Birlikte 3 klip, 2 dizi çektik. Ama çalışmalarımızın dışında onu hiç görmedim. 5 sene hiç buluşmadık, karşılaşmadık. Bir gün aradı. 'Nasılsınız, bir şey soracağım. Hayatınızda biri var mı?' diye sordu. Şaşırdım kaldım. Niye sorulduğunu anlamaya çalıştım. Huyunu suyunu bilmediğim için ne tepki vereceğimi hesaplayamadım. Ama Allah bir şeyi yazmışsa o oluyor. Başkalarının şaşırması çok normal. Ben de şoka girdim. Birkaç gün düşünme süresi istedim. Zor karar verdim. Karar verirken şu etken oldu; 'Ben hiç evlenmedim, eğer bana evet derseniz bu benim ilk izdivacım olacak' dedi. Hiç evlenmemiş biri olmasından dolayı, dedim ki, hayatımda nasıl olsa birisi olacak. Hiç olmazsa bu kişi eşim di yeceğim biri olsun. Ve evet dedim."

OĞLUM ÇOK KIZDI
İsmet Özhan ise "Ben geçen bu beş sene içinde Muazzez Hanım ile hiç görüşmedim. Buna 5 günde evlilik mi olur diye inanmayabilirsiniz de. Ama gerçekten öyle oldu" derken, Muazzez Hanım 5 sene önce hiçbir şey hissetmediniz mi? şeklindeki soruyu "O benimle Allah arasındaki bir şey. Bekleyen derviş muradına ermiş" diye yanıtladı ve aşkının geçmişe dayandığını itiraf etmiş oldu.

Ersoy, evliliğine en çok 24 yaşındaki oğlu Ender'in şaşırdığını da söyledi: "Oğlum kızdı ve biraz fevri davrandı. Bana en çok o sitem etti. 'Evliliğinden oğlun olarak benim niye haberim yok" diye. Ama benim ne yaşım ne konumum öyle ortaya çıkıp düğün yapmaya uygun değildi."

Ersoy, evliliklerinin ilk günlerini ise söyle anlattı: "Birbirimiz hiç tanımadan, nasıl bir karaktere sahip olduğumuzu bilmeden direkt evlendik. Daha yeni yeni tanımaya çalışıyorum. Sebze yemeklerini çok seviyor onu öğrendim. Mesela gecenin bir yarısı "Ben acıktım" diye kalkıp makarna yapabiliyor. Ben gece makarna yemesine izin vermiyorum tabii ki."

Bülent İpek

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır