kapat
23.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Alokurye
 

Boşanamayınca öldürdü


Murat Çukurkent, boşanmayı kabul etmeyen 8 yıllık karısı Serpil Çukurkent'i boğarak öldürdü. Cinayetten sonra karakola teslim olan çılgın koca sinir krizi geçirdi
İzmir'in Bornova İlçesi'nde önceki gece koca dehşeti yaşandı. İki çocuk annesi kadın, kocası tarafından boğularak öldürüldü. Karakola giderek teslim olan cani koca sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Olay önceki gece meydana geldi. Daha önceki evliliğinden bir çocuğu olan Serpil Çukurkent (38) ile Murat Çukurkent (30), 8 yıl önce evlendi. Bu evlilikten de Firuze isimli bir çocukları olan çift son günlerde sık sık tartışmaya başladı. Eşinin çocuğunu sevmemesi ve ev işlerine gereken ilgiyi göstermemesi üzerine mahkemeye başvuran Murat Çukurkent, boşanmak için dava açtı. Dün dava dilekçesini alan Serpil Çukurkent, boşanmak istemediğini söyleyerek kocası ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet geçiren Murat Çukurkent, Merkez Bankası'nda memur olarak çalışan eşini boğazını sıkarak öldürdü.

KRİZ GEÇİRDİ
TEDAŞ'ta yüksek gerilim hattı bakım görevlisi olan Murat Çukurkent, olaydan sonra polise teslim oldu. Eve giden ekipler, talihsiz kadının cesedini salonda buldular. Murat Çukurkent ise sinir krizi geçirince hastanede tedavi edildi. Çukurkent, ifadesinde şöyle dedi:

"Benim ilk onun ikinci evliliğiydi. Çocuğumuz Firuze (6) doğduktan sonra herşey değişti. Serpil çocuğumuzu hiç sevmiyordu. Ev işleri ile hiç ilgilenmiyordu. Bütün işleri benim yapmamı istiyordu. Değişmesi için yıllardır bekledim. En sonunda boşanmak için dava açtım. Dün dava kağıdını almış. Akşam evde bu yüzden tartıştık. Bana boşanmayacağını, çocuğumuzu öldüreceğini söyledi. Kendimi kaybettim. Boğazına sarıldığımı hatırlıyorum. Ondan sonrasını hatırlamıyorum."

Ömer ANAR

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır