kapat
23.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Sabrina takımı için soyunacak


İtalyan oyuncu Sabrina Ferilli yarın Circo Massimo meydanında 1 milyon kişiye striptiz yapacak
İtalya, yarın başkent Roma'nın ünlü Circo Masssimo meydanında yapılacak 'striptiz şov'a kilitlenmiş durumda. Ülkenin ünlü sinema ve televizyon oyuncusu Sabrina Ferilli'nin takımının şampiyon olması şerefine yapacağı striptiz şov karşısında halk ikiye bölünmüş durumda.

Sabrina Ferilli, tuttuğu takım AS Roma, lig şampiyonu olduğu taktirde soyunacağını açıklamıştı. Roma ipi göğüslemeyi başardı. Bunun üzerene gözler Ferilli'ye çevrildi. Ülkenin en seksi kadınları arasında gösterilen Ferilli, sözünden dönmeyeceğini söyleyince Roma sakinleri ikiye bölündü. Katolik Kilisesi ve muhafazakarlar, Ferilli'yi vazgeçirmeye çalışıyor. Vatikan yetkilileri de "Uğraşılması gereken daha önemli sorunlar var" diyerek striptiz şova karşı çıkıyor.

NAKLEN YAYINLANACAK
Aralarında Roma'nın demokrat solcu Belediye Başkanı Walter Veltroni ve Roma kulübü Başkanı Franco Sensi'nin de bulunduğu yüzbinlerce kişi ise Ferilli'ye büyük destek veriyor.

Ferilli, yarın Roma'nın antik çağda at yarışlarının yapıldığı Circo Massimo meydanında en az 1 milyon taraftarın katılacağı şampiyonluk kutlaması gecesinde striptiz yapacak. Sahnenin ortasına büyük bir yatak yerleştirilecek. Ve Ferilli, şovunu burada yapacak. İtalyan TMC televizyonu da gösteriyi naklen yayınlayacak.

YASEMİN TAŞKIN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır