kapat
10.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Kaş, göz, boy, pos ve Saira...


Tehlikeli bir şekilde seksi... Bu yaz Amerika sokakları Wonderbra'nın yeni mankeni Saira Mohan'ın afişleriyle dolacak. Kaç kaza olacak şimdiden bahse giriliyor!
Saira Mohan...Göğüs büyüten Wonderbra sutyenlerinin yeni kampanya kızı olarak çıktı insanoğlunun karşısına... Kendisi bir esmer güzeli. Bir kara kaş, kara göz dilberi de diyebiliriz. Kızılderili, Arap, ya da Güney Amerikalı kanı kesin karışmış genlerine. Dolgun değilse de en azından bir kemik yığını olmadığı kesin. Bu esmerler de olmasa zaten Akdeniz kadınlarının yüreğine kim su serpecek bilemiyoruz.

Wonderbra sütyenlerinin geçtiğimiz yıllardaki kampanya mankeni Eva Herzigova zamanında çok motorsikletçi telef ettiydi. Saira, Eva kadar kazaya meydan verecek mi merak ediliyor. Kendisi hakkında pek bir bilgimiz yok. FHM dergisi hacamat edilirken, röportaj kısmı kayıplara karışmış. Bildiğimiz tek şey erkeğin maçosunu sevdiği. Yani sünepelerle işim olmaz demek istiyor arkadaş. Erkeği ona meydan okuyabilmeliymiş. Onunla mücadele etmeliymiş. "Höyt" dedi mi herkes tirtir titremeliymiş. Kızımız düpedüz bir Türk erkeği arıyor. Varsa cesaretiniz, yolunuz da düşerse kapısını tıklatmakta fayda var...

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır