kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Burcunuzda bulunan Ay'ın olumlu etkileşimleri aşk ve ekonomik yaşamınızı olumlu etkiliyor. Sevgi konularına aşırı duyarlı yaklaşabileceğiniz görülüyor. Arzu ettiğiniz seyahatlere çıkma fırsatları bulabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün sevdiklerinize karşı hislerinizi çok hoş bir şekilde ifade edebilirsiniz. Burcunuzdaki Venüs'ün Neptün'le açısı aşkta dikkatli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede onlara özen göstermelisiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan büyük zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz. İşbirliği ve ortaklıklar sizin için karlı olabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün Ay'ın burcunuza yaptığı sert açı işbirliğinin gerilim yaratabileceğini vurguluyor. Grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Pluton'un Ay'la oluşturduğu uyumlu açı toplum yaşantınızda gözönünde bulunabileceğiniz ortamlarda dikkat toplayabileceğinizi belirtiyor. Kendinizi yenileyeceğiniz bu devrede sevgi konusunda çok hoş gelişmeler olabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Arkadaşlarınızdan aldığınız destekle birçok işi birarada yapabilir ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Yabancı ortamlarda güvenli davranışlarınızla dikkat çekmeniz ve ilginizi çekebilecek kimselerle tanışmanız mümkün.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün her konuda son derece pozitif olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle güne devam edebilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay, duygusal ilişkilerinizdeki paylaşımcı yönünüzü vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün rutin işleriniz konusunda becerikli olabilir; fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda çalışan kimselerden yardım görebileceğiniz bir gündesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Burcunuzdaki Pluton'un Koç'taki Venüs ve Ay'la yaptığı olumlu açılar görüntünüzle dikkat çekebileceğiniz bir günde olduğunuızu belirtiyor. Artan çekiciliğiniz sayesinde aşk ve sosyal yaşamınızda fırsatlar yakalayabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Koç burcunda bulunan Ay'ın etkisiyle kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz görülüyor. İhtiyaçlarınız sizi herzamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün sizin için ön planda olan konuların başında iletişim geliyor. Venüs'ün burcunuzdaki Neptün'le açısı duygusal ve maddi konularda karmaşa yaratabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Koç burcundaki Ay size parasal girişimleriniz konusunda gerekli cesareti verirken fazla harcamalarınızı bir şekilde dengelemeniz konusunda uyarıyor. Bugün paylaşımlarınız konusunda kararlar alabilir ve geçmiş deneyimlerinizden yararlanabilirsiniz.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır