kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Chris Webber Kings'te kalır
NBA'de olduğu kadar Türkiye'de de merak edilen, "Chris Webber Kings'te kalacak mı?" sorusunu cevaplayan Hidayet, "Bana göre kalacak. Duyduklarım bu yönde. Ama kalmazsa da takımı benimle Stojakoviç'in üstüne kuracaklar" diye konuştu

Milli Takım ile son şampiyona
Eylül ayındaki Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Milli Takım kariyerine nokta koyacağını söyleyen Harun, "33 yaşındayım. Artık yerimi gençlere bırakmanın zamanı geldi" dedi. Yıldız basketbolcu, gelecek sezon için de, "Hangi takımda oynayacağım belli olmaz?" yorumunu yaptı

İbo bir kez daha NBA kapısında
AEK'daki başarılı performansıyla başta Panathinaikos ve İtalyan takımlarını peşinde koşturan İbrahim, "Gelecek sezon için şu anda hiç birşey belli değil. Ancak önümüzdeki günlerde NBA takımlarından Phoenix Suns'ın yaz kampına gidip, şansımı deneyeceğim" şeklinde konuştu

Ulusoy ifade verdi
Türkiye'nin Azerbaycan ile oynadığı 2002 Dünya Kupası 4. Eleme Grubu maçında yaşanan "Şeref tribünü krizi" nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy ile bazı yönetim kurulu üyeleri, dün ifade verdi. Ulusoy ve yöneticiler, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Selahattin Üstündağ'a, 20 dakika süreyle ifade verdiler. Ulusoy, "Hakkımda, TCK'nın 159. maddesi uyarınca dava açılmış. Böyle olmasını istemezdim. Federasyon özerkleştirildiğinden beri mahkemelerden kurtulamaz olduk" dedi.

Richardson kazandı
İngiliz atlet Richardson 2 yıla yakın süren savaşı kazanarak yeniden pistlere döndü. 400 metrede Michael Johnson'ı geçebilen ender atletlerden biri olan Richardson 1999 Ekim'inde doping kullandığı gerekçesiyle Britanya Atletizm Federasyonu'nca cezalandırılmıştı. Richardson, bu karar itiraz edince ceza geri alınmış ancak Uluslararası Atletizm Federasyonu, 2 yıllık cezada ısrar etmişti. Bu yüzden Sydney Olimpiyatları'na katılamayan ünlü İngiliz sporcu IAAF tarafından nihayet affedildi.

B.Kolej Koraç'a
Basketbolda ligi 9.sırada bitiren Büyük Kolej, Troy Pilsner'in basketbol şubesini kapatmasından sonra Koraç Kupası'na katılmaya hak kazandı.

İmzayı Terim attırdı
Milan , iç transferde Gattuso, Coco ve Serginho'nun sözleşmelerini uzattı. Basında yer alan ifadelerde, 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Serginho'ya imzayı Terim'in attırdığı iddia edildi. Terim, geçmişte Serginho'yu Fiorentina'ya istemişti.

Yasemin'e ceza
Sualtı Federasyonu Başkanı Harun Sevinç, basında Yasemin Dalkılıç ile ilgili çıkan haberler üzerine "Kimse devlete meydan okuyamaz" dedi. Serbest Dalış Dünya rekorlarıyla ünlenen ve Mısır'da farklı bir sistemle dalmak isteyince Sualtı Federasyonu ile ters düşen Yasemin Dalkılıç ile antrenörü Rudi Castineyra, Mısır'a gitmeden önce Türkiye'de başarısını çekemeyenlerin olduğunu belirtip, kendi yolunu kendisinin çizeceği yönünde açıklama yapması tepkilere yol açmıştı.

Erkan ve Gürsel şoku
Arçelik en önemli oyuncularından Erkan ve Gürsel'le yollarını ayırdı. Avrupa'nın en iyi smaçörlerinden Erkan ve orta oyuncusu Gürsel, parasal konuda anlaşamayınca kendilerine kulüp bulmaları söylendi.

Berkant G.Saray'a 3 yıllık imzayı attı
G.Saray, B.Münih'te oynayan Berkant'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Basın Sözcüsü Ali Dürüst ve yönetici Burak Elmas'la Florya'da buluşan Berkant resmi imzayı attı. F.Bahçe'nin de listesinde bulunan Berkant yılda 400 bin Mark alacak.

Marsilya'dan Liste geldi
Avrupa, Jardel'i almak için birbirine girdi. Marsilya dün G.Saray'a takas için 16 kişilik futbolcu listesi yollayarak "İstediğinizi seçin. Para için konuşuruz" mesajını iletti. Yönetim ve Lucescu bu 16 kişilik futbolcu kadrosunu incelemeye aldı. 2. Başkan Mehmet Cansun "Jardel olayı en geç Çarşamba günü bitecek" ifadesini kullandı.

Fiyatı 5 milyon $ ama ödeyen yok
Kulüpler, sözleşmesi biten ve yeniden anlaşamadıkları futbolcuların bonservis bedellerini dün Federasyon'a bildirdi

G.Saray, Inter'e yetiştirme parası karşılığı giden Emre'ye 5, Okan'a göstermelik 3.5 milyon $ değer biçti

Celil defteri kapandı
Fenerbahçe yönetimi, önceki gün 150 bin dolarlık tekliflerini kabul etmeyen Celil'i gözden çıkardı. Yöneticiler geçen sezon sakatlığı yüzünden takıma katkısı olmayan genç oyuncunun "nankörlük" yaptığını söylerken, asbaşkan Murat Özaydınlı "Celil'le bir daha görüşmeyeceğiz. Çünkü onun Fenerbahçe ve Fenerbahçelilik'le ilgili bilmediği çok şey var. Kendisini satışa çıkarıyoruz" dedi

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır