kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Jardel bıraktı


3 Fransız, 2 Portekiz, 1 İngiliz kulübünün talip olduğu golcü, Brezilya Milli Takımı'na da seçilince iyice havaya girdi. Jardel, Romen hocayı arayıp "Inter ve Valencia da peşimde. Beni unut!" dedi
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için Jardel'in "gitme veya kalma" kararını beklerken, Brezilyalı futbolcu sarı-kırmızılı takımla ipleri koparıyor. Benfica, Porto, PSG, Monaco, Marsilya ve Fulham'ın talip olduğu Brezilyalı golcü, Lucescu'ya "İnter ve Valencia da beni istiyor. Gelecek sezonun takımını bensiz kurabilirsiniz" dedi.

Brezilya Milli Takımı'nın başına geçen teknik direktör Scolari'nin 1 Temmuz'daki Uruguay maçı için kadroya çağırdığı Jardel, kendisini kutlayan Lucescu'ya "Ayrılıyorum. İnter ve Valencia da beni istiyor. Bu hafta menajerim İstanbul'a gelecek" deyince, Romen hoca hazırlıklarını Jardel'siz yapmaya başladı.

Takas olacak
İtalya'da bulunan Lucescu'nun hafta sonu İstanbul'a gelerek, Jardel'e gelen tekliflerden en uygun takas seçeneği için yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. Yönetim, Jardel için kapıyı 25 milyon dolardan açarken, takas artı para tekliflerine de sıcak bakıyor.

GÖKMEN ÖZDEMİR

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır