kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

KISA KISA KISA


Turizm Bakanı Mumcu'yu "Beyaz atlı prens" diye kürsüye çağırdılar
Erzurum'un İspir İlçesi'nde 3. Rafting Organizasyonu açılışına katılan Turizm Bakan Erkan Mumcu, kürsüye "Beyaz atlı prens" diye çağrıldı. Kürsüye gülerek gelen Mumcu "Böyle bir anonsla ilk defa karşılaşıyorum. Gaz vermenin böylesini de ilk defa duyuyorum. Allah'tan öyle çabuk gaza gelmiyoruz. Sonra dört nala filan gideriz" dedi.

Pişkinsüt, DSP genel başkanlık seçiminin iptali istemiyle dava açtı
DSP Aydın Milletvekili Sema Pişkinsüt, partisinin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkan adayı olmasına rağmen konuşturulmamasının hukuka aykırı olduğunu ileri sürerek, genel başkanlık seçiminin iptali istemiyle dava açtı. Dava dilekçesinde, "Hukuka aykırı genel başkan seçiminin iptali istemiyle bu davanın açılması zorunluluğu doğmuştur" denildi.

Hasan Mezarcı'nın durumuna bir türlü teşhis konulamadı
Ankara Numune Hastanesi'nin medeni haklarını kullanma ehliyeti olup olmadığı konusunda net bir sonuca ulaşamadığı eski RP'li milletvekili Hasan Mezarcı'nın durumu bir türlü anlaşılamıyor. Hastanenin Mezarcı ile ilgili hazırladığı rapor Ankara 16. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne ulaştı. Ancak, paporda Mezarcı'ya hala somut bir teşhis konulamadığı belirtildi.

FP'li Zengin hazırladıkları Anayasa taslağına sahip çıktı
FP Genel Başkan Yardımcısı Bahri Zengin, SABAH'ın açıkladığı Anayasa taslağını savundu. Zengin, anayasaların sadece hukuki bir metin olmadığını ve sosyal özellikler taşıdığını belirterek, "Bu, ilk sivil taslaktır" dedi. Zengin, taslağın rejimin temel ilkelerini değiştirmeyi amaçlamadığını savundu.

Tantan'a "Kültürel Mirasa Duyarlılık ve Mimarlığa Katkı Ödülü" verildi
İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan'a, TMMOB Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu'nca, "Kültürel Mirasa Duyarlılık ve Mimarlığa Katkı" ödülü verildi. Oda Başkanı Oktay Ekinci, Tantan'a ödülü, gerek Fatih Belediye Başkanlığı, gerekse bakanlığı dönemindeki çalışmalarından dolayı verdiklerini söyledi.

Yunanlı öğrencilerden, Dışişleri Bakanı Cem'e zeytin fidanı
Türk ve Yunan kardeş okulları Özel Bilfen İlköğretim Okulu ile Diamontolopolos Koleji öğrencileri, Dışişleri Bakanı İsmail Cem tarafından kabul edildi. Barış çağrısı yapan Yunanlı öğrenciler, daha sonra Bakan Cem'e çeşitli hediyelerle birlikte Yunanistan'dan getirdikleri bir zeytin fidanını verdiler.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır