kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Saray'daki entrikalar

Faruk Süren yönetiminin yapılan eleştirilerden yıpranıp, bırakma kararı alması üzerine yeni başkan arayışları tüm hızıyla sürüyor. Mehmet Cansun adaylığını açıkladı. İzzettin Doğan kulübün ileri gelenleriyle sıcak temaslar yapıyor. Mart 2002'ye kadar aday olmayacağını açıklayan Özhan Canaydın ise dinlenmekte olduğu Altınoluk'tan gelişmeleri takip ediyor.

Son günlerde bizi en fazla rahatsız eden konu ise Galatasaray Kulübü'nün boğazına kadar politikaya batmış olması. Hangi taşı kaldırsanız, birileri diğerinin kuyusunu kazıyor, kavga ediyor veya karalama kampanyası yürütüyor. Bizim alıştığımız Galatasaray bu değil. Gelin, durumu yakından inceleyelim:

Faruk Süren: Cansun'a destek verir gibi gözüküp, Özhan Canaydın ve Cem Uzan'a her fırsatta "Gel, gel" yapıyor. El altından bir sene önceki Serkan transferinin çeklerini, sahte iddiasıyla basına sızdırıyor. Kalmak için sadece Divan Kurulu'nun destek vermesinin yeterli olmadığını o da biliyor. Destek arayışlarını sürdürüyor.

Mehmet Cansun: Kendisine yapılan suçlamalara cevap verirken "Camiada sevgi kalmadı" temasını işleyerek, bu konuda hep eleştirilen Süren'i hedef tahtası yapıyor. Liste kurması çok zor. Ağır ithamlar altında kaldı. Çok yıprandı.

İzzettin Doğan: Aday olacak ama yıllarca perde arkasından Galatasaray'ı yönetmeye çalışanlara inanıp inanmamak arasında kalmış gibi görünüyor. Arkasını döndüğünde kimseyi bulamazsa "Ben ne yaparım?" diye düşünüyor. Herşeye rağmen, en güçlü başkan adayı. Camia şimdiden onun başkanlığını kabullendi.

Özhan Canaydın: 2000 Mart ayında Süren'den son dakikada yediği çalımı unutmuşa benzemiyor. Olaylara uzaktan bakmayı, hatta Divan Kurulu toplantısına ve Lise Pilavı'na katılmamayı tercih etti. 2002 Mart ayının muhtemel başkanı, şimdiden yıpranmak istemiyor.

Teşekkürler Tafo

Mondragon G.Saray'a geliyor. Gerçekten dünyanın en iyilerinden biri. Ama 3 sene sarı-kırmızılı kaleyi koruyan Taffarel'i unutmak kolay olmayacak. Tafo, insanlığı, kaleciliği, profesyonelliği ile birçok meslektaşına örnek oldu. Kopenhag'da UEFA Kupası'nı kazandırdı. Teşekkürler büyük kaleci!

10 numara jest

G.Saray taraftarı Hagi'nin 10 numaralı formasını, artık hiçbir futbolcunun giymesini istemiyor. Gica'yı Metin Oktay'dan sonra "2. efsane" ilan ettiler. İkisinin de dev formalarını hazırlıyorlar. Tribüne asacaklar. Geçenlerde bir vesileyle Ultraslan temsilcileri, taze G.Saraylı Ümit Karan ile yanyana geldiler. Sordukları ilk soru "Kaç numara giyeceksin?" oldu. Cevabı beklemeden hemen ricada bulundular: "Lütfen 10 olmasın. O artık Hagi'nin."

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır