kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundaiassan.com.tr
 

Tarkan'dan teşekkür


Kendisine yapılan şantajla ilgili, "FBI'ın 6 ayda çözemediğini Türk polisi 2 günde çözdü" diyen Tarkan, emniyeti ziyaret etti
Çıplak fotoğraflarının basına sızdırılmasıyla ilgili, "FBI'in 6 ayda çözemediğini Türk polisi 2 günde çözdü" diyen ünlü popçu Tarkan, soruşturmayı yürüten İstanbul Emniyeti'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ünlü sanatçı Tarkan, dün akşam saatlerinde menajeri ve iki korumasıyla Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Tarkan, polis müdürleri ile yaptığı görüşmenin ardından Gasp Büro Amirliği'ne geçti. Burada da bir saat kalan ünlü popçu, şantaj soruşturmasıyla ilgili olarak bilgi aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü binasından çıkarken gazetecilerin şantaj soruşturmasında bir gelişme olup olmadığını sorusuna Tarkan, "Bir şey yok. Bir gelişme olursa gerekli açıklamaları yaparız" diyerek diğer soruları yanıtsız bıraktı.

3 YIL HAPSİ İSTENDİ
Tarkan'ın Amerika'da erkek arkadaşlarıyla çektirdiği çıplak fotoğrafları basına sızdıran Süleyman Şahin polis tarafından gözaltına alınmış, ardından şantaj iddiasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Mustafa ŞEKEROĞLU

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır