kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Karnelerini göremeden öldüler


Trabzonlu Tuba Gürsoy bilerek ölümü seçerken, Bismilli Şahin Yadigar elindeki çakıyı kalbine saplayan arkadaşının kurbanı oldu
Dün tüm ilköğretim ve lise öğrencilerine karneleri verildi. Kırık notu olmayan çocuklar sevinçle evlerinin yolunu tutarken, daha eline karnesini bile alamadan ölen 2 genç vardı.

İNTİHAR ETTİ
Trabzon'un Sürmene ilçesinde 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Tuba Gürsoy, karne alacağı gün girdiği bunalım sonucu intihar etti. Oysa Tuba, alacağı karneyle 8'inci sınıfa geçmişti. Trabzon'un Sürmene ilçesindeki olayda, bunalıma giren 14 yaşındaki Tuğba Gürsoy, kendini bahçelerindeki armut ağacına astı. Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi olan Gürsoy'un arkadaşları tarafından çok sevildiği ve derslerinin çok iyi olduğu belirtildi.

ARKADAŞI ÖLDÜRDÜ
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 4. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Şahin Yadigar ise karnesini almak için okula giderken yolda tartıştığı 13 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Okuldan geçen yıl atıldığı öğrenilen Abdülkadir Çınar, karnesini almaya giden Şahin'e sataşarak, laf attı. İki çocuk arasında başlayan tartışmada üzerinde taşıdığı çakıyı çeken Abdülkadir Çınar, Şahin Yadigar'ı kalbinden bıçakladı. Ağır biçimde yaralanan küçük çocuk kurtarılamadı.

BU YIL BÖYLE BİTTİ
* Yaklaşık 15 milyon öğrenci, dün karne alarak 3 aylık yaz tatiline girdi. 2001-2002 eğitim-öğretim yılı, 10 Eylül 2001'de başlayacak.

* İstanbul'da karnesi zayıf çocuklar İle anne ve babalarına yardımcı olmak amacıyla oluşturulan "Karne Sendrom Hattı" dün hizmete girdi. Tel:"0212 517 86 56" ve "0212 517 86 57"

* Samsun'da 54 ikiz öğrencinin olması nedeniyle adı "ikizler okulu" olarak anılan Kocatepe İlköğretim Okulu'nda, ikizlerin karnelerinin çoğu da "ikiz" gibi aynı notlarla doluydu.

* Eskişehir'de karnelerin alınmasından bir gün önce pikniğe giden ilköğretim okulu öğrencisi Gazi Can Karataş üzerine yıldırım düşmesi sonucu öldü.

* Diyarbakır'da 7.Kolordu Komutanlığı'na bağlı subaylar, "kardeş köy" ilan ettikleri merkeze bağlı Kesikağaç köyünde karne dağıtarak, öğrencilere hediyeler verdi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır