kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Kahreden tesadüf


Antalya'nın Akseki ilçesi, Demirciler mahallesi... 9 aylık hamile Güldal Başman'ın bebeğine kavuşacağı saatler artık yaklaşmış, sancılar da sıklaşmıştı.
Başman, vakit geçirilmeden eşi Mehmet Akif Başman tarafından saat 21.00'de Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evdeki 4 yaşındaki yavrusu Beyza'yı, dayısı Rafet Candal'a bıraktı. Evde oturmaktan canı sıkılan Beyza, dışarı çıkmak istedi. Dayısı da yeğenini kırmadı..

KARDEŞİNİ GÖREMEDİ
Ancak , hava almak için dışarı çıkan dayı-yeğen, evlerinin önünde yürürken karşı yönden hızla gelen minibüsü fark etmediler. Direksiyon hakimiyetini kaybeden ehliyetsiz sürücü Meryem Güneş'in kullandığı minibüs, hızla Beyza'ya çarptı. Talihsiz kız, dayısı ve sürücü Meryem Güneş tarafından annesinin doğum yapacağı hastaneye kaldırıldı. Ancak, kurtarılamadı.

BURUK SEVİNÇ
Beyza , tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği saatlerde, annesi nur topu gibi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Baba Mehmet Akif Başman, kızını kaybetmenin acısı ile yeni bir evlat sahibi olmanı buruk sevincini aynı anda yaşarken; anne Güldal Başman, biricik kızının kaza kurbanı olduğunu bilmeden minik yavrusunu kucağını aldı...

Trafik canavarı kadın tutuklandı
Akseki'yi yasa boğan kazada can veren küçük Beyza'nın cenazesi Emre Aşıklar Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Beyza'nın toprağa verildiği sırada küçük kızın ölümüne neden olan ehliyetsiz trafik canavarı Meryem Güneş, ifade verdi. Güneş ifadesinde, önce aracı kendisinin değil kocasının kullandığını iddia etti. Ancak daha sonra görgü tanıklarının dinlenmesi üzerine Güneş, küçük kızın ölümüne neden olduğunu kabul ederek, "Karşı yönden gelen kamyondan korktuğum için aracın kontrolünü kaybettim. Çok üzgünüm" dedi. Güneş, cezaevine gönderildi.

Yusuf DALAMAN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır