kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Babaya son dakikada


Biz Türkler yumurta kapıya dayanmadan hareket etmeyi sevmeyiz. Eh, babanıza hediye almak için son gün...
Yarın Babalar Günü. Hediye almayanlara, ne alacağını bilmeyenlere birkaç öneri:

* Burberry'yi tanımayan yoktur herhalde. Hani şu bej üzerine ekose desenli kumaşı üretip ondan her şeyi yapan firma. Geçen kış çok modaydı, bir sürü taklidi yapıldı. Siz tabii ki orjinal bir Burberry alın. İlla ekoseli bir şey almanıza da gerek yok. Gömlekler, pantolonlar ve bir Burberry mayo... Hiç bir şey yoksa bir köpek tasması da iş görür.

* Beymen'nin Corneliani gömlek ve kravatlarına göz atın. Klasik her zaman iş görür. Babaya biraz modern bir hava katayım diyenler Polo, CK ve Moschino Jeans'lere yönelebilir. Daha kolay bir hediye seçimi yapacaksanız Waterman kalemleri, Canon fotoğraf makineleri de Beymen'de.

* United Colors of Benetton da rahat ve kullanışlı hediye alternatifleri sunuyor. V yaka Pike Polo tişört 18.950.000 TL, bermuda 24.950.000 TL, deri kemer 18.950.000 TL.

* Erkek giyiminin en başarılı markalarından Mithat Selection'dan yarın dahil olmak üzere alışverişinizin yüzde 10'u tutarında hediye çeki veriliyor. Bu çekleri 1-20 Temmuz arasında değerlendirebilirsiniz. Ne hediye alacağını hala bilmeyenlere çok yarayacak, ücretsiz bir kitap da var: Erkeğe Hediye Almak. Yarın öbür gün sevgiliye, kocaya, kardeşe ve arkadaşa da hediye alacağınız için lazım olur diyoruz.

* Desa Babalar Günü'ne özel yüzde 20 ila 40 arasında indirim yapıyor. İtalyan tasarımcıların elinden çıkmış ayakkabılar, kemerler, cüzdanlar için doğru Halkalı'daki mağazanın yolunu tutun bakalım.

Tel: 0212 698 98 00

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır