kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Ne var ne yok


Herkes sarışın olacak değil ya
Gündüz ıslak görünümlü saçlar, geceyse rahat kullanılabilen, doğal modeller... Hair Planet ekibi, yazın saç modellerini tespit etti. Renklere gelince ağırlık sarıda ama her kadın sarışın olacak anlamına gelmiyor bu. Toprak tonları, koyu kızıllar ve balyaj-gölgeler de yazın tutulan renkleri. Her saça gidecek bir makyaj var tabii. 2001 için Hair Planet'in makyaj ekibi 'hava, su ve toprak' renklerini öneriyor.

Hair Planet tel: 0212 299 08 03 223 29 38
http://www.hair-planet.com

Dondurma yala, yaratıcı ol!
Çocuk dondurma istedi diye hemen burun bükmeyin. Bırakın dondurmasına kavuşsun, yanında da oyun kartlarıyla eğlensin. Algida Max dondurmalarıyla birlikte verilen oyun kartlarının son tarihi 25 Haziran. Max oyun kartları çocuklara keyifli ve eğitici oyunlar için bir fırsat. Size de kafa dinlemek için!

Scooter ve sürahi Tang'den
Meyve aromalı içecek Tang'in yaz promosyonları devam ediyor. Tang Scooter kampanyası 30 Temmuz'a kadar sürecek. Scooter isteyenler üç boş Tang poşetini "Tang PK 34 34001 Avpim İstanbul" adresine göndersin. Rakama dikkat, 333 tane scooter dağıtılacak. 3333 kişi de sırt çantası ve bel çantası kazanacak. Ayrıca 12'lik özel Tang paketi alan herkese bir litrelik Paşabahçe cam sürahisi hediye.

Serinleten far
Işıltılı, yoğun renk veren, bütün bir gün boyunca kalıcı, kolay uygulanan bir göz farına ne dersiniz? Maybelline New York uzmanları tüm bunları bir ürün altında toplamayı başarmış. Cool Effect adlı far havadan daha hafif, yağsız, uygulaması çok kolay ve uzun süre kalıcı.

Timsahlı saatler
Tüm dünyada küçük yeşil timsah olarak tanına Lacoste'un yaz koleksiyonu için hazırladığı saatlerine mutlaka bir göz atın. Sadece kadınlar için tasarlanan Lacoste 6000 serisi saatleri bu sezon şeffaf ve renkli kayışlarıyla dikkat çekiyor. İsviçre yapımı modellerin çelik kasası, sedefli dört taşlı bir kadran ile tamamlanıyor. Fiyatları ortalama 350 İsviçre Frangı.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır