kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Kusursuz aşka teğet geçti


Son albümü "Kusursuz Aşk"la pop müzik dünyasındaki rekabet listesinde yerini alan Soner Arıca, dayısı Kadir İnanır'ın motivasyon olayıyla ilgili olarak bakın neler söyledi
"Tarık'ı rakip olarak görmüyorum. Benim kasedim Tarık'tan, Tarkan'dan fazla satar" dediniz mi? Tarık'ı niçin şarkıcı olarak görmüyorsunuz?

Ben böyle bir şey söylemedim. Tarık, Tarkan dediğim zaman Mirkelam'ı da saymam gerekir, Haluk Levent'i de. Ben sadece "Albümüm şu anda çıkan beş albüm arasında iyi gidiyor ve Tarık'ı bizim rakibimiz olarak görmüyorum" dedim. O şu anda çok yeni belki 1-2 sene sonra rakibimiz olabilir. Daha önce örnekleri var. Murat Kekilli her türlü satış rekorları kırdı. Davut Güloğlu'nu da rakip olarak mı göreceğiz? Hiç kasetin satmadığı zamanda 1 milyon sattı. Bu tip sözler benim tarzım değil zaten.

"Orda Bir Köy Var Uzakta" şarkısını tatlı sesinizle söylediniz. Okul şarkılarıyla dolu bir kaset çıkarıp eğitime katkıda bulunmayı düşünür müsünüz? (Çetin Gezer)

Evet çok isterim. Hatta inşallah bu yazıyı biri okur da bununla ilgili bana bir görev verirler. Ben bir kıvılcım yakmaya çalıştım.

En sevdiğim şarkınız "Deniz Gözlüm". Yazarken nelerden etkileniyorsunuz? (Fulya Yaman)

"Deniz Gözlüm" benim de çok sevdiğim bir şarkı. Tanıdığım insanların yaşadıklarını bir araya getirerek yazıyorum. Tabii ki aşklarımdan etkilenmişimdir.

Yeni albümünüz çok güzel. Klip ne zaman? (Tuba Sertkaya)

"Kusursuz Aşk" şiir ve şarkının değişik bir biçimde buluşması. Sonbaharda kesinlikle klibi olcak.

* Sokak çocukları için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizi tebrik ederim. Size hayırsever işler yapmak çok yakışıyor. Gündemde yine böyle hayır işleri var mı? (Nilüfer Mandıralı)

Bu tür yardım çalışmaları hep devam edecek ama ben tek başıma kaldığımı hissediyorum. Sonbaharda geliri sokak çocuklarına bırakılmak üzere bir konser vermek istiyorum.

Kusursuz aşkı yaşadınız mı, yoksa hâlâ arıyor musunuz? (Zehra Karahoda)

Tabii ki arıyorum. Bence her insan platonik de olsa yaşamalı. Ben kusursuz aşka teğet geçtim. Ama o şimdi evli ve ben onun hakkını teslim ettim. Bekliyorum.

Bildiğim kadarıyla Kadir İnanır sizin akrabanız. Size sorum Kadir İnanır'ın motivasyon olayı hakkındaki düşünceleriniz nedir? (Ümit Mackan)

Kadir İnanır benim dayım ve böyle bir insanın yeğeni olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki aynı aileye mensubuz. Benim için her zaman çok ulaşılmaz bir insan. Ben ona hem dayı olarak hem de aktör olarak bayılıyorum.

Fatsa'daki o eski günlere, özellikle de denizden döndükten sonraki balkon ve kahve fasıllarına geri dönmek ister misin? (Ramise Önder)

Sevgili arkadaşım Ramise ben de çok özlüyorum o günleri. Ama ne yazık ki hayat sürekli değişim içinde. Ortaokul döneminden çok sevdiğim bir arkadaşımsın. Ne yazık ki hayat insanı başka yerlere savuruyor. Ama insanın bu tip hoş anıları olması çok güzel bir duygu, insanı yarınlara daha iyi hazırlıyor.

AYSUN ÖZ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır